23 °C Budapest
Ellepik az utakat a rendőrök a hétvégén: ezt ellenőrzik majd

Ellepik az utakat a rendőrök a hétvégén: ezt ellenőrzik majd

2019. október 31. 09:30

Fokozott rendőri jelenlétre kell számítani a hosszú hétvégén, főképpen a temetők környékén. Civil ruhás rendőrök is szolgálatban lesznek, elsősorban bűnügyi nyomozók.

Fokozott jelenlét lesz a biztonságos közlekedés feltételeinek biztosításához. Főleg a temetők környékén lesz megerősített szolgálat a polgárőrökkel és a temetőgondnoksággal együttműködve, adott esetben egyéb civil biztonsági szervezetek segítségével is - mondta az InfoRádiónak az Országos Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti főosztályának vezetője.

Óberling József felhívta a közlekedők figyelmét, hogy ne megszokásból vezessenek, illetve tartsák fejben, hogy a nagyobb temetők környékén ilyenkor meg szokták változtatni a forgalmi rendet.

Ezen kívül ajánlott sötétedés előtt hazaindulni a temetőből, hogy megfelelő látási viszonyok mellett lehessen közlekedni az esetleg ismeretlen útszakaszokon.

Óberling József elárulta, civil ruhás rendőrök is lesznek, elsősorban bűnügyi nyomozók, akik a temetőkben fognak szolgálatot teljesíteni.

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 11. kedd
Ferenc
19. hét
Május 11.
Miskolc napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?