4 °C Budapest

Csúnya véget ér a korán jött tavasz: ez vár ránk a 14. héten

2017. április 2. 18:25

Napsütéses meleggel indul a jövő hét, de később borúsabb, szelesebb időre lehet számítani. Többször várhatók záporok, és mérséklődik a meleg is, a maximumok már inkább 15 Celsius-fok körül alakulnak majd - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

Hétfőn délelőtt és kora délután még jellemzően derült, napos lesz az idő, de a nap második felében az ország északi felén már gomolyfelhők is megjelennek az égen, késő estig helyenként zápor, főként északnyugaton egy-egy zivatar is kialakulhat átmenetileg megerősödő széllel. A legalacsonyabb hőmérséklet általában 3-10 fok között alakul "szeszélyes területi eloszlásban", de az északi völgyekben gyenge fagy is lehet. A legmagasabb hőmérséklet 21-25 fok között valószínű.

KATT! Friss időjárás hírek aloldalunkon

Kedden felhős idő valószínű hosszabb-rövidebb napos időszakokkal. Több helyen valószínű zápor, helyenként zivatar. A szél élénk, a Dunántúlon erős is lehet. A leghidegebb órákban 5-10 fok lehet. Napközben 15-21 fokig melegszik a levegő, északkeleten lesz a melegebb.

Szerdán is élénk, a Dunántúlon erős lesz a szél. Emellett több helyen várható zápor. A minimumhőmérséklet 4-9 fok között valószínű. A nappali maximumok 14-18 fok között alakulnak.

Csütörtökön is lehetnek záporok, de emellett hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap is. Ekkor is megerősödik, nagy területen - az ország északkeleti negyedét leszámítva - viharossá fokozódik a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet 3-8, a legmagasabb hőmérséklet többnyire 12-13 fok körül alakul.

Pénteken napközben többnyire erősen felhős lesz az ég, elszórtan kisebb eső is lehet. Többfelé megerősödik, az Észak-Dunántúlon viharossá fokozódik a szél. A leghidegebb órákban többnyire 2-7 fok lehet, de talaj menti fagyra, sőt az Északi-középhegység völgyeiben, a Nyírségben gyenge fagyra is számítani lehet. Napközben 10-15 fokig melegszik a levegő.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Szombaton is több helyen erős lesz a szél, de már csak helyenként lehet kisebb eső. A minimumhőmérséklet 4-9, a maximumhőmérséklet 15-21 fok között alakul, nyugaton lesz melegebb.

Vasárnap már nem valószínű csapadék, és több órára kisüt a nap. A legalacsonyabb hőmérséklet 4-10 fok között valószínű. A nappali maximumok 17-23 fok között alakulnak - olvasható az előrejelzésben.

NEKED AJÁNLJUK
Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 17. szerda
Rudolf
16. hét
Április 17.
Hemofília világnap
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem