2 °C Budapest
Az esőnél rosszabb is jön: visszatérnek a mínuszok

Az esőnél rosszabb is jön: visszatérnek a mínuszok

2017. február 6. 18:31

Ma szinte az egész országban esett az eső, az előre jelzések szerint ez havas eső, majd havazás váltja, de még az ónos eső sincs kizárva. Ráadásul jönnek a mínuszok is.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Éjszaka a Dunántúlon, majd az Északi-középhegységben is már egyre inkább havas esőbe, havazásba megy át a csapadék, az Északi-középhegység völgyeiben átmenetileg kis valószínűséggel ónos eső is lehet - áll az OMSZ előrejelzésében. Megmaradó friss hó főként a Bakonyban és a Mecsekben valószínű. Az északi szél többfelé megerősödik. A hőmérséklet késő este 0 és +4 fok között alakul.

Kedden borult lesz az ég, csupán északnyugaton szakadozik fel délután a felhőzet. Kezdetben többfelé várható csapadék; a Dunántúlon havas eső, havazás, majd napközben az esőt keleten is havas eső, havazás váltja fel, ezzel egyidejűleg nyugaton már megszűnik a csapadék. Megmaradó friss hó főként a Bakonyban és a Mecsekben, illetve az Északi-középhegységben valószínű, de 1-3 cm síkterületen, a Dunántúl déli felén is lehet. Az északi szél többfelé megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +2 és -3 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 0 és +3 fok között valószínű.

Szerdán a Dunántúlon nagyobb területen szakadozott lehet a felhőzet, másutt erősen felhős vagy borult időre számíthatunk. A Dunántúlon nem valószínű csapadék, keletebbre - elsősorban a Tiszántúlon - elszórtan fordulhat elő hószállingózás, gyenge havazás. Az északkeleti, északi szél a Nyugat-Dunántúlon megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és -7 fok között alakul, délkeleten lesz az enyhébb idő. A legmagasabb nappali hőmérséklet -2 és +3 fok között várható.

NEKED AJÁNLJUK
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. január 20. csütörtök
Fábián, Sebestyén
3. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Private Investor Day 2022
Mibe fektessünk 2022-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked! Február 24-én online.
EZT OLVASTAD MÁR?