12 °C Budapest
Mutatjuk, hova utazz 2016 utolsó hosszú hétvégéjén

Mutatjuk, hova utazz 2016 utolsó hosszú hétvégéjén

2016. október 1. 13:00

Vészesen közeleg az idei utolsó hosszú hétvége (október 29. - november 1., szombat-kedd), ami egyben jó alkalom az év utolsó nagyobb utazására is. Ezért most megmutatjuk, hogy milyen városok végeztek Európa legolcsóbb úticéljainak ranglistáján. Nyugi, nem kell feltétlenül átlépni a határt.

Európa legolcsóbb úticéljainak a rangsorát a repülőtéri traszfer járatokkal foglalkozó Hoppa készítette el. Ahhoz hogy megtalálják a legolcsóbb célállomást a szerkesztők kiszámolták, hogy mennyit költhetne el egy átlagos turista egyetlen nap alatt. Összesen 48 európai úticélt hasonlítottak össze.

Megnézték, hogy mennyibe kerülhet az adott városban a turisták 6 legtipikusabb költsége, vagyis:

  • 1 km-t megtenni taxival
  • Egy éjszaka egy szállodában - vacsorával
  • Egy korsó/pint sör
  • Egy csésze kávé
  • Egy üveg bor

Íme, ez alapján a 10 legolcsóbb európai úticél:

10. Algarve, Portugália

9. Rodosz, Égei-tenger

8. Zágráb, Horvátország

7. Jürmala, Lettország

6. Debrecen, Magyarország

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

Egyre több család igényli a babaváró hitelt. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2021 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt. (x)

5. Szófia, Bulgária

4. Isztambul, Törökország

3. Antalya, Törökország

2. Ostrava, Csehország

1. Napospart, Bulgária

NEKED AJÁNLJUK
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?