2 °C Budapest
Kifosztották a villamoson az alvó utast: videó is készült az esetről

Kifosztották a villamoson az alvó utast: videó is készült az esetről

2016. szeptember 8. 18:30

Két férfi ellen indult eljárás, mert kifosztottak a villamoson egy alvó utast. A rendőrök a helyszín közelében elfogták őket, és amikor átvizsgálták a ruházatukat, előkerültek az ellopott értékek is.

A XI. kerületi Rendőrkapitányság nyomozást folytat P. Miklós 43 éves szegedi és T. Krisztián 23 éves budapesti lakosok ellen kifosztás bűntett és más bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt - írja a Police.hu.

A két férfi szeptember 4-én 2 óra körül jelent meg a Karinthy Frigyes úti megállónál, majd P. Miklós felszállt az ott várakozó villamosra. A férfi odalépett az alvó sértetthez és átkutatta a zsebeit, majd elvette a mobiltelefonját és a készpénzét. Ezután leszállt a járműről és társával együtt átnézték a megszerzett pénztárcát, majd újra felszállt a villamosra és az üres pénztárcát visszarakta a sértett zsebébe. Ezután a két férfi távozott a helyszínről.

A kiérkező rendőrök a Karinthy Frigyes út és a Bartók Béla út kereszteződésénél fogták el a két elkövetőt. P. Miklós ruházatának átkutatásakor táskájából előkerült az ellopott mobiltelefon és a készpénz. A rendőrök az elfogást követően a két férfit előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették őket.

NEKED AJÁNLJUK
Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 29. kedd
Taksony
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?