Elindult a VOLT: sok gond akadt az új beléptető rendszerrel

2016. június 29. 15:31

Nem indult túl jól az idei VOLT: a fesztiválozóknak több órát kellett sorban állni a 0. napon az új beléptető rendszer miatt.


Mint azt már korábban mi is megírtuk, több nagy hazai fesztiválnál, így többek között a VOLT-on is szigorodott a beléptetési rendszer. Egészen pontosan csak valamilyen igazolvánnyal lehetett átvenni a belépőt, azaz gyakorlatilag névre szóló lett a karszalag. Ez okozhatta a fennakadásokat.

"Tegnap debütált az új beléptetési rendszerünk, ami elsősorban a látogatók, és a fesztivál biztonságát szolgálja. A rendszer lényege, hogy segítségével kiszűrjük az esetlegesen rossz szándékkal érkezőket, körözési listán szereplőket. Az ellenőrzési folyamat összetett és több ponton megerősítésre szorult, technikai és szervezési szempontból is, mivel idén minden eddiginél több látogató érkezik a VOLTra. Ahogy azt tegnap sajnos ti, és mi is megtapasztaltuk, a rendszeren van mit javítani. Mára ezeket a problémákat orvosoltuk - olvasható a VOLT hivatalos Facebook-oldalán.

A fennakadások miatt persze a panaszkodó kommentek sem maradtak el:

Nyolckor álltam be a sorba, negyed tizenkettőkor jutottam be.

Jó lett volna látni! Amíg ez zajlott több mint 3 órát vártam hogy beléphessek

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

- olvasható a kommentek között.

Bár elméletileg a szervezők már megoldották a problémát, mégis arra kérik a fesztiválozókat, hogy aki tud, próbáljon meg minél előbb megérkezni és figyelja a bejáratnál elhelyezett új kiírásokat is.

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 22. hétfő
Csilla, Noémi
17. hét
Április 22.
A Föld napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm