16 °C Budapest
Elindult a VOLT: sok gond akadt az új beléptető rendszerrel

Elindult a VOLT: sok gond akadt az új beléptető rendszerrel

2016. június 29. 15:31

Nem indult túl jól az idei VOLT: a fesztiválozóknak több órát kellett sorban állni a 0. napon az új beléptető rendszer miatt.


Mint azt már korábban mi is megírtuk, több nagy hazai fesztiválnál, így többek között a VOLT-on is szigorodott a beléptetési rendszer. Egészen pontosan csak valamilyen igazolvánnyal lehetett átvenni a belépőt, azaz gyakorlatilag névre szóló lett a karszalag. Ez okozhatta a fennakadásokat.

"Tegnap debütált az új beléptetési rendszerünk, ami elsősorban a látogatók, és a fesztivál biztonságát szolgálja. A rendszer lényege, hogy segítségével kiszűrjük az esetlegesen rossz szándékkal érkezőket, körözési listán szereplőket. Az ellenőrzési folyamat összetett és több ponton megerősítésre szorult, technikai és szervezési szempontból is, mivel idén minden eddiginél több látogató érkezik a VOLTra. Ahogy azt tegnap sajnos ti, és mi is megtapasztaltuk, a rendszeren van mit javítani. Mára ezeket a problémákat orvosoltuk - olvasható a VOLT hivatalos Facebook-oldalán.

A fennakadások miatt persze a panaszkodó kommentek sem maradtak el:

Nyolckor álltam be a sorba, negyed tizenkettőkor jutottam be.

Jó lett volna látni! Amíg ez zajlott több mint 3 órát vártam hogy beléphessek

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

Egyre több család igényli a babaváró hitelt. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2021 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt. (x)

- olvasható a kommentek között.

Bár elméletileg a szervezők már megoldották a problémát, mégis arra kérik a fesztiválozókat, hogy aki tud, próbáljon meg minél előbb megérkezni és figyelja a bejáratnál elhelyezett új kiírásokat is.

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 18. kedd
Erik, Alexandra
20. hét
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?