34 °C Budapest
Elindult a VOLT: sok gond akadt az új beléptető rendszerrel

Elindult a VOLT: sok gond akadt az új beléptető rendszerrel

2016. június 29. 15:31

Nem indult túl jól az idei VOLT: a fesztiválozóknak több órát kellett sorban állni a 0. napon az új beléptető rendszer miatt.


Mint azt már korábban mi is megírtuk, több nagy hazai fesztiválnál, így többek között a VOLT-on is szigorodott a beléptetési rendszer. Egészen pontosan csak valamilyen igazolvánnyal lehetett átvenni a belépőt, azaz gyakorlatilag névre szóló lett a karszalag. Ez okozhatta a fennakadásokat.

"Tegnap debütált az új beléptetési rendszerünk, ami elsősorban a látogatók, és a fesztivál biztonságát szolgálja. A rendszer lényege, hogy segítségével kiszűrjük az esetlegesen rossz szándékkal érkezőket, körözési listán szereplőket. Az ellenőrzési folyamat összetett és több ponton megerősítésre szorult, technikai és szervezési szempontból is, mivel idén minden eddiginél több látogató érkezik a VOLTra. Ahogy azt tegnap sajnos ti, és mi is megtapasztaltuk, a rendszeren van mit javítani. Mára ezeket a problémákat orvosoltuk - olvasható a VOLT hivatalos Facebook-oldalán.

A fennakadások miatt persze a panaszkodó kommentek sem maradtak el:

Nyolckor álltam be a sorba, negyed tizenkettőkor jutottam be.

Jó lett volna látni! Amíg ez zajlott több mint 3 órát vártam hogy beléphessek

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

- olvasható a kommentek között.

Bár elméletileg a szervezők már megoldották a problémát, mégis arra kérik a fesztiválozókat, hogy aki tud, próbáljon meg minél előbb megérkezni és figyelja a bejáratnál elhelyezett új kiírásokat is.

NEKED AJÁNLJUK
Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 27. hétfő
László
26. hét
Június 27.
Polgárőr nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?