Leáll az élet a belvárosban: nem járnak a nagykörúti villamosok

Leáll az élet a belvárosban: nem járnak a nagykörúti villamosok

2016. április 2. 09:03

A hétvégén nem járnak a nagykörúti villamosok, azonban nemcsak a 4-6-os járatokat érinti a leállás, más BKV járatok útvonala is módosul. A villamosok helyett pótlóbuszok járnak.

2016. április 2-áról 3-ára virradó éjszakán éjféltől április 4-én, hétfő hajnali 4 óráig a 4-es és a 6-os villamos helyett pótlóbuszok szállítják az utasokat a teljes vonalon, mert a József és a Ferenc körúton több helyszínen - a Karinthy Frigyes úton a végállomásnál, a Karinthy Frigyes út és a Budafoki út, valamint az Erzsébet körút és a Király utca kereszteződésében - a villamospálya, a Margit hídon pedig a dilatációs elemek javítását végzik. A javítási munkák mellett a Teréz körút és a Podmaniczky utca kereszteződésében garanciális javításokra kerül sor, valamint a 4-es és 6-os villamos teljes vonalán a rendszeres karbantartásokat is elvégzik. Emiatt módosul a 70-es, a 78-as trolibusz, a 91-es, a 191-es, a 291-es és a 931-es autóbusz útvonala is.

A munkák miatt az utolsó teljes vonalon közlekedő 6-os villamos a Móricz Zsigmond körtér M végállomástól 23:03-kor, a Széll Kálmán tér M végállomástól pedig 23:45-kor indul. Április 4-én, hétfőn az első villamos 4:03-kor indul a Blaha Lujza térről a Móricz Zsigmond körtér felé, 4:16-kor pedig a Széll Kálmán tér felé.

2016. április 2-án, szombaton és 3-án, vasárnap a 91-es, a 191-es és a 291-es autóbusz a Nyugati pályaudvar M irányú Margit híd, budai hídfő H megállóhelyét áthelyezik, a buszok a 4-es és a 6-os pótlóbusszal közös megállóhelyen állnak meg.

A 931-es autóbusz 2016. április 1-jéről 2-ára, 2-áról 3-ára és 3-áról 4-ére virradó éjszakán a Margit körúton és a Margit hídon a közúton közlekedik mind a két irányban. Margit híd, budai hídfőnél a 4-es és a 6-os pótlóbusszal közös megállóhelyen áll meg.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 42 034 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 9,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 42 083 forintos törlesztőt (THM 10,01%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Az Erzsébet körút és Király utca kereszteződésében pályajavítás miatt a 70-es és a 78-as trolibusz módosított útvonalon közlekedik mindkét irányban.

NEKED AJÁNLJUK
Sok magyar nem is tud erről az egyszerű trükkről: milliókat bukhatnak, ha nem figyelnek oda

A vállalkozásunk sikere rengeteg dolgon múlhat, nem elég az ötlet, bizony kemény munkát kell fektetni a sikerbe.

Régi klasszikus tér vissza a magyar boltokba: sokak kedvence lesz ismét elérhető a polcokon

Tíz év után ismét megjelenhet Lakatos István Év Gyerekkönyve-díjas meseregénye, a Dobozváros!

Ez lenne a megoldás a magyarok borzasztó egészségi állapotára? Kevesen ismerik ezt a trükköt

A kutatók szerint az egyik ok, amiért az adakozás javíthatja a fizikai egészséget az az, hogy segít csökkenteni a stresszt és a feszültséget.

Így győzheted le a tomboló inflációt: rengeteg magyar keresi szét magát ezzel a módszerrel

Egy vállalat sikeressége mérettől függetlenül több dolgon múlhat, azonban a sikeres marketing igazán erőssé teheti azt, válság esetén is.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. augusztus 12. péntek
Klára
32. hét
Augusztus 12.
A fiatalok világnapja
Augusztus 12.
Az elefántok napja
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Októberben jön a magyar pénzügyi szakma nagy találkozója.
Energy Investment Forum 2022 - A MEKH szakmai támogatásával
Válság kontra klímacélok? Lesz miről beszélni az Energy Investment Forum-on!
Private Health Forum 2022
A hazai magánegészségügy legkiemelkedőbb konferenciája.
EZT OLVASTAD MÁR?