16 °C Budapest

Ilyen idő várható a 8. héten

2015. február 16. 07:56

A 8. héten folytatódik a napsütéses idő. A leghidegebb órákban még többnyire mínuszokra kell készülni, de nappal 10, a hétvégén néhol akár 12 Celsius-fokig is melegedhet a levegő - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Az országos, középtávú előrejelzés szerint a hétfőre virradó éjszaka képződött pára- és ködfoltok a déli órákra mindenütt feloszlanak. Napközben túlnyomóan derült idő várható, csapadék nem lesz. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 5 és 0, a legmagasabb hőmérséklet plusz 6-10 fok között valószínű.

KATTINTS! Friss időjárás hírek a Pénzcentrum aloldalán

Kedden a Szeged-Komárom vonal mentén eleinte jobbára felhős idő várható, majd lassanként csökken a felhőzet, másutt kevesebb lesz a felhő, több a napsütés. Csapadék nem valószínű. A leghidegebb órákban mínusz 5 és 0 fok között alakul a hőmérséklet, néhol lehet hűvösebb. Nappal plusz 2-7 fokig melegszik a levegő.

Szerdán is többnyire derült lesz az ég, csapadék nem lesz. A minimumhőmérséklet többnyire mínusz 8 és mínusz 2 fok között változik, de néhol hidegebb is lehet. A nappali maximumok plusz 2-7 fok között alakulnak.

Az éjszaka, csütörtök reggel átmenetileg párássá válik a levegő, foltokban köd is képződhet. Csapadék nem lesz. A legalacsonyabb hőmérséklet jobbára mínusz 7 és mínusz 2 fok között várható, de helyenként hidegebb is lehet. A legmagasabb hőmérséklet plusz 3-9 fok között valószínű.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Pénteken hajnalban, reggel párásságra, néhol ködre lehet számítani, de csapadék nem lesz. A minimumhőmérséklet mínusz 5 és 0, a maximumhőmérséklet plusz 4-10 fok között alakul.

Szombaton főként nyugaton, északon lehet néhol kisebb eső, zápor. A Dunántúlon helyenként megerősödik a szél. A leghidegebb órákban mínusz 4 és plusz 2 között alakul a hőmérséklet. Nappal 5-11 fokig melegszik a levegő.

Vasárnap délen változóan felhős lesz az ég, néhol gyenge eső is előfordulhat. Északon kevesebb lesz a felhő, több a napsütés, csapadék nem valószínű. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 3 és plusz 2, a legmagasabb hőmérséklet 7-12 fok között alakul - olvasható az előrejelzésben.

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 28. csütörtök
Gedeon, Johanna
13. hét
Március 28.
Nagycsütörtök
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem