Sosem gondolnád, kik örülnek a legjobban az új útdíjnak

Sosem gondolnád, kik örülnek a legjobban az új útdíjnak

MTI
2015. január 13. 19:01

A határ mentén élő osztrákok különösen jól járnak a Magyarországon bevezetett megyei matricarendszerrel - olvasható az ÖAMTC osztrák autóklub kedden kiadott közleményében.

Az ÖAMTC munkatársa azt tanácsolja, hogy aki el akarja kerülni a büntetést, külön figyeljen arra, hogy jól kerüljön be a rendszám a nyilvántartásba, hiszen ezzel kapcsolatban gyakran fordulnak elő félreértések Magyarországon. Továbbá mindig fontos ellenőrizni az érvényesség dátumát, mielőtt a vásárlók aláírják az elismervényt - figyelmeztet a szakértő, hozzátéve: az aláírás után történő bármiféle változtatás külön költségekkel jár.

2015-ben változás állt be a magyarországi elektronikus jegyrendszerben, az éves, egyetlen megyére érvényes matricát 5000 forintért lehet megvenni - olvasható az ÖAMTC közleményében, amely külön kitér a díjfizetési kategóriákra is.

 

NEKED AJÁNLJUK
Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 26. csütörtök
Fülöp, Evelin
21. hét
Május 26.
A régészet napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?