7 °C Budapest

Luxusnyaralás: 600 ezret fizet a szobáért a sztárpár naponta + FOTÓK!

Pénzcentrum
2014. július 20. 13:03

A James Bond-filmekből is ismert szardíniai luxushotelben pihen a napokban Andy Vajna és felesége, Tímea. A szállodában még a nem prémium szobákért is félmilliót kell fizetni egy éjszakára, így csak a szállásért több millió forintot fizethet a sztárpár már pár nap alatt is.

A festői szépségű Porto Cervóban nyaral a napokban Andy Vajna és fiatal felesége, Tímea. A Földközi-tengeren lévő Szardínia szigetén található ugyanis a Hotel Cala Di Volpe nevű luxusszálloda, amely a James Bond-filmek szerelmeseinek nem véletlen csenghet ismerősen. A hotel ugyanis szerepelt az 1977-es Kém, aki szeretett engem című filmben is - írja a Blikk.

Forrás: www.caladivolpe.com
Forrás: www.caladivolpe.com

A szálloda egyébként annyira exkluzív, hogy még a klasszikus kétágyas szoba is félmillió forintba kerül egy éjszakára. De van olyan tengerre néző, hagyományos szardíniai művészeti és kézműves tárgyakkal berendezett szoba, amiért éjszakánként 600 ezer forintot kell fizetni. A kétszemélyes prémiumszoba pedig több mint 800 ezer forintért foglalható.

Forrás: www.caladivolpe.com
Forrás: www.caladivolpe.com

A napilap a szemléltetés kedvéért azt is kiszámolta, hogy mennyibe kerülne egy kétszemélyes szobát kivenni egy hétre a luxushotelben. A "sima" klasszikus szoba reggelivel 3,5 millió, félpanzióval pedig közel ötmillió forintba kerül. Tengerre néző szoba esetén az ár már az ötmilliós határt is bőven átlépi.

Forrás: www.caladivolpe.com

KATT! Itt a lista: ezek a legnépszerűbb balatoni nyaralóhelyek

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Amíg a sztárpár milliókat szór el pár nap alatt a szardíniai luxushotelben, addig a legtöbben csak egy szerényebb, belföldi nyaralást terveznek. Az idei évben is a Balaton a magyar családok kedvence. A régióban a legtöbb nyaraló Siófokot választja úti célul - a város magasan vezet a versenyben, sőt az országos mezőnyt tekintve is egyértelműen a toplista élén található. Utána az északi part nagyvárosa, Füred következik (amely országosan a szintén előkelő ötödik helyet foglalja el), éppen egy kicsivel megelőzve Zamárdit.

Ráadásul a strandoláson is sokat spórolhatnak a balatoni nyaralók. A fizetős fürdőhelyekhez képest a szabadstrandi partszakaszok általában alacsonyabb színvonalú szolgáltatást kínálnak, sok helyen nincs zuhanyzó, WC, kevesebb a büfé, de van köztük olyan is - például a balatonboglári Platán , a balatonföldvári Keleti, vagy a balatonszemesi Berzsenyi utcai- amelyik idén megkapta a legjobb fürdőhelyeknek járó Kék hullám zászlót. KATTINTS az ingyenes balatoni strandokért!

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 29. péntek
Auguszta
13. hét
Március 29.
Nagypéntek
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem