12 °C Budapest

Luxusnyaralás: ide utazott Tóth Gabi, Tolvai Reni és Bódi Sylvi

Pénzcentrum
2014. július 15. 17:35

Tóth Gabi Costa del Sol homokos tengerpartját, Tolvai Reni és Kállay-Saunders András Krétát, Bódi Sylvi pedig Indonéziát választotta pihenésre. De a sztárokhoz hasonlóan sok magyar is határainktól távol keresi a nyugalmat idén nyáron. Érdemes azonban résen lenni, szinte minden nyáron hallunk rémtörténeteket balul sikerült utazásokról, pocsék szállodákról, bedőlt utazási irodákról.

Mivel évek óta nem volt nyaralni, idén egyből Costa del Sol homokos tengerpartjáig utazott Tóth Gabi - derül ki az énekesnő közösségi oldaláról: "Hellooo mindenki! hosszu idő utan veeegre nyaralas is osszejott. Gyonyoru helyen vagyunk. rengeteg Magyar el itt es nagyon sokat segitettek nekunk. ha egyszer erre jartok akkor nektek is szivesen segitenek. Puszi nektek innen Puerto Banusrol."

Míg Gabi Dél-Spanyolország tengerpartját választotta, addig Tolvai Reni és Kállay-Saunders András a Földközi-tenger ötödik legnagyobb szigetén, Krétán piheni majd ki a dolgos hétköznapokat. "Már nagyon vágyom egy kis kikapcsolódásra, és természetesen arra, hogy kettesben legyünk. Ugyan csak néhány napra utazunk el, bízom benne, hogy elég lesz arra, hogy feltöltődjünk, pihenjünk és sütkérezzünk a napon" - nyilatkozta az utazással kapcsolatban a Blikknek Tolvai Renáta.

Bódi Sylvi ennél is távolabbi célpontot választott, ő egyenesen Indonéziáig utazott. "Jelentem bevettük a szigetet. Ez a hely maga a földi Paradicsom. Az élet le van lassulva, senkit nem érdekel, hogy hány óra van, hiszen nincs hova sietni. Nincsenek autók, csak csónakok. Az internet nagyon gyengén működik hál'Istennek. Az emberek kedvesek és vidámak, nem ismerik azokat a fogalmakat, hogy irigység, rosszindulat, stressz stb. Béke, nyugalom és szeretet van. Nincs luxus, csak a puritán gyönyörű természet. Egyszerű élet, de szeretlek!" - írta közösségi oldalán Sylvi, aki akkor még nem tudta, hogy unokahúga születése miatt végül a tervezettnél hamarabb kell majd hazajönnie. "Sehol nem jobb lenni, mint itt a Mentawai-szigeteken, de érkezett egy telefonhívás, ami miatt csapot-papot otthagytam és azonnal hazarepültem..."

Nemcsak a sztárok keresik ugyanakkor a pihenést határainktól távol, nyaranta magyarok tízezrei indulnak útnak, jellemzően repülővel. Érdemes azonban résen lenni, évről-évre több panaszt kapnak ugyanis a fogyasztóvédők balul sikerült utazások, átverős, trükköző utazási irodák miatt. Egy balul elsült nyaralás megelőzéséért azonban maga az utas is sokat tehet, elsősorban azzal, ha alaposan utánanéz mindennek - az iroda engedélyétől kezdve a hirdetésben szereplő részletek valóságtartalmáig. Az átverős utazási irodákról készült írásunkat IDE KATTINTVA érheted el.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

 

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 28. csütörtök
Gedeon, Johanna
13. hét
Március 28.
Nagycsütörtök
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm