15 °C Budapest

Ezek a legjobb szállodák Magyarországon: itt a luxuslista!

Pénzcentrum
2013. november 7. 10:33

Toplista készült Magyarország legjobb szállodáiról. A régiókra osztott rangsort Budapesten a Gresham Palota, Kelet-Magyarországon az Andrássy Rezidencia, míg a Dunántúlon a Relais & Chateaux Hertelendy vezeti.

A legjobb hazai éttermek mellett a Gault&Millau Magyarország étteremkalauz idén összeállítást készített Magyarország legjobb szállodáiról, illetve welness-hoteleiről is.

A régiókra osztott rangsort Budapesten a Gresham Palota, Kelet-Magyarországon a tarcali Andrássy Rezidencia, míg a Dunántúlon a kozmapusztai Relais & Chateaux Hertelendy vezeti. Welness-hotel kategóriában pedig idén a sárvári Spirit Hotel Thermal Spa diadalmaskodott.

Természetesen, mint ahogy minden összehasonlítás, így ez a toplista is szubjektivitást tükröz. Egy azonban biztos, bármelyik hotelbe is látogatnánk el mindegyikben átlagon felüli szolgáltatásban lehet részünk. Persze ne legyenek illúzióink, ennek többnyire meg is van az ára. A helyezettek között például nem ritka az éjszakánként akár 30-40 ezer forintról induló szobaár.

 

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 10. hétfő
Ármin, Pálma
19. hét
Május 10.
Mentők napja
Május 10.
Baromfi világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 10. 16:16