15 °C Budapest

Holnaptól újra teljes vonalon járnak a BKV hajói

MTI
2012. október 30. 13:03

A Duna emelkedő vízállásának köszönhetően szerdán megnyitják a múlt héten lezárt hajókikötőket, így újra teljes vonalukon járnak a D11-es, D12-es és D13-as hajók - közölte a Budapesti Közlekedési Központ.

A tájékoztatás szerint szerdán üzemkezdettől a dunai hajójáratok ismét érintik a Meder utca, a Népfürdő utca (Árpád híd), az Újpest, Árpád út, a Szent Gellért tér (Szabadság híd), valamint az Óbudai-sziget kikötőket.

 

Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 28. szombat
Emil, Csanád
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?