Így járnak a BKV hajói télen

Pénzcentrum
2012. október 11. 17:05

Október 15-től új menetrend lép életbe a dunai hajózásban. A D11-es, D12-es és D13-as viszonylaton a téli időszakban várható kisebb utasforgalomhoz és a hajózás sajátosságaihoz igazodó menetrendeket vezet be a BKV.

Az új munkanapi menetrendben a D11-es hajójárat Újpest, Árpád út és a Kopaszi-gát (Rákóczi híd) között egész nap óránként közlekedik majd. A D12-es viszonylat pedig a Rómaifürdő és a Kopaszi-gát (Rákóczi híd) között csúcsidőkben ugyancsak hatvan percenként közlekedik, így a közös, Meder utca és Kopaszi-gát közötti szakaszon munkanapokon csúcsidőkben mindkét irányban egyenletes, fél órás követést biztosít a közlekedési vállalat. A csak hétvégén közlekedő D13-as viszonylat (Rómaifürdő-Kopaszi gát [Rákóczi híd]) esetében a követési idő nem változik, továbbra is óránként indulnak a hajójáratok.

Munkanapokon a D11-es járat 17:16-kor indul utoljára Újpest,Árpád út és 18:00-kor a Kopaszi-gát (Rákóczi híd) végállomástól. A D12-es járat 17:40-kor indul utoljára Rómaifürdőről és 17:30-kor Kopaszi-gát (Rákóczi híd) végállomástól. Az üzemzárás után még néhány hajó indul a végállomásokról, de már csak a Jászai Mari térig közlekednek. Hétvégén a korábbi sötétedéshez igazodva 17 órakor indulnak az utolsó D13-as járatok. Ezután is közlekednek még a Jászai Mari térig hajók, 18:00-kor Rómaifürdőről, valamint 18:00-kor és 19:00-kor Kopaszi-gát (Rákóczi híd) végállomástól.

 

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 6. kedd
Miklós
49. hét
December 6.
Mikulás
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. december 6. 19:17