Így járnak a BKV hajói télen

Pénzcentrum
2012. október 11. 17:05

Október 15-től új menetrend lép életbe a dunai hajózásban. A D11-es, D12-es és D13-as viszonylaton a téli időszakban várható kisebb utasforgalomhoz és a hajózás sajátosságaihoz igazodó menetrendeket vezet be a BKV.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Az új munkanapi menetrendben a D11-es hajójárat Újpest, Árpád út és a Kopaszi-gát (Rákóczi híd) között egész nap óránként közlekedik majd. A D12-es viszonylat pedig a Rómaifürdő és a Kopaszi-gát (Rákóczi híd) között csúcsidőkben ugyancsak hatvan percenként közlekedik, így a közös, Meder utca és Kopaszi-gát közötti szakaszon munkanapokon csúcsidőkben mindkét irányban egyenletes, fél órás követést biztosít a közlekedési vállalat. A csak hétvégén közlekedő D13-as viszonylat (Rómaifürdő-Kopaszi gát [Rákóczi híd]) esetében a követési idő nem változik, továbbra is óránként indulnak a hajójáratok.

Munkanapokon a D11-es járat 17:16-kor indul utoljára Újpest,Árpád út és 18:00-kor a Kopaszi-gát (Rákóczi híd) végállomástól. A D12-es járat 17:40-kor indul utoljára Rómaifürdőről és 17:30-kor Kopaszi-gát (Rákóczi híd) végállomástól. Az üzemzárás után még néhány hajó indul a végállomásokról, de már csak a Jászai Mari térig közlekednek. Hétvégén a korábbi sötétedéshez igazodva 17 órakor indulnak az utolsó D13-as járatok. Ezután is közlekednek még a Jászai Mari térig hajók, 18:00-kor Rómaifürdőről, valamint 18:00-kor és 19:00-kor Kopaszi-gát (Rákóczi híd) végállomástól.

 

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 25. hétfő
Blanka, Bianka
43. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?