5 °C Budapest

Így juthatsz el olcsóbban a Balatonhoz a hétvégén

MTI
2012. augusztus 15. 16:51

Alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a MÁV a Boglári Szüreti Fesztiválhoz, valamint az öbölátúszáshoz kapcsolódóan, az ezekre a programokra utazók számára.

A vasúttársaság szerdán az MTI-vel azt közölte, hogy a hétvégén tartandó (augusztus 17-20.) Boglári Szüreti Fesztiválra utazók 33 százalékos menettérti kedvezményt kapnak a MÁV szolgáltatási területén lévő belföldi állomásról Balatonboglárra. A kedvezmény a fesztivál első napjától legkésőbb a rendezvényt követő napig, augusztus 21-ig vehető igénybe. Az alkalmi menettérti jegyet a rendezvény helyszínén le kell pecsételtetni, s akkor jogosít visszautazásra. A fesztiválra ingyenes a belépés.

Kedvezményes jegyeket kínál a MÁV a szombatra tervezett öbölátúszásra, Balatonfüredre érkezőknek is. Ebben az esetben a kedvezmény mértéke 50 százalék.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 7. szerda
Ambrus
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?