12 °C Budapest

Újabb akciók, kedvezmények várják az utazókat Magyarországon

Pénzcentrum
2012. április 10. 14:45

Folytatódik a Magyar Turizmus (MT) Zrt. belföldi kampánya. A márciusi kedvezményes egészségturisztikai ajánlatok után most az aktív, falusi és az öko-, valamint a kulturális turizmus kincsei kerülnek a figyelem középpontjába.

Az MT Zrt. lapunkat úgy tájékoztatta: belföldi kampányának részeként - többek között- országszerte kihelyezett plakátok, valamint Budapesten közlekedő járművek felületein elhelyezett hirdetések csábítanak belföldi utazásra a turisztikai termékek "megelevenítésén" keresztül. A kampány aktív, falusi és ökoturisztikai elemeit áprilisban, a kulturális ajánlatokat pedig egészen május közepéig népszerűsítik.

Aktív, falusi és ökoturisztikai ajánlatokkal vár a(z):

Balaton: A régióban is végérvényesen beköszöntött a tavasz! Arra, hogy a magyar tengeren és környékén ebben az évszakban is számtalan programmal várják az utazókat, az MT Zrt. "Tavaszi zsongás a Balatonnál" címmel hívja fel a figyelmet.

Dél-Alföld: "Kalandos élmények a Dél-Alföldön" elnevezés alatt a régió által kínált aktív és extrém turisztikai élmények széles tárházából válogathatnak az érdeklődők.

Dél-Dunántúl:
Akik szeretnék megérteni, mit is jelent az, hogy a "Dél-Dunántúlon íze van az életnek", feltétlenül böngésszék a régió kedvezményes ajánlatait és kóstoljanak bele a régió ínycsiklandó helyi kézműves termékeibe!

Észak-Alföld: az "Együtt a Család" és a "Kedvenc Házak Házikedvenceknek" c. kampányok keretében a régió csatlakozott szolgáltatói a családoknak, illetve az állatbarátoknak nyújtanak kedvezményeket.

Észak-Magyarország: a kalandra vágyó látogatók Észak-Magyarország izgalmasabbnál izgalmasabb attrakciói közül szemezgethetnek, de a kevésbé adrenalin függők is megtalálhatják a számításukat, például a hegyikerékpáros központokban.

Tisza-tó: felejthetetlen kalandokat és feltöltődést kínál a Tisza-tavi természet. Mindezt most kedvezményes programok, szálláshelyi kedvezmények és garantált ajándékok teszik még vonzóbbá az utazók számára.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Kulturális kalandozásra hív a(z):

Észak-Alföld: a fürdő, gyógy- és wellness-kultúra kedvelőit a "Gyógyító Hétköznapok", illetve a "Tavaszi Wellness Hétvégék" elnevezésű akciók csábítják a régió felfedezésére.

Közép-Dunántúl: a közép-dunántúli régióban a kulturális kincsek "Legendák nyomában a Királyi Régióban" címmel tárulnak fel, melyeket akár akciós csomagajánlatok keretében is megismerhetnek az utazók.

Nyugat-Dunántúl: A megújulás, felfrissülés időszakában a régió pompás virágruhába öltözik. "Virágzó Nyugat-Dunántúl" elnevezés alatt a tavasz legszebb hónapjaiban az évszak legszebb virágjaival, kedvezményes szállásajánlatokkal várják vendégeiket az akcióhoz csatlakozott régiós szolgáltatók.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 20. szombat
Tivadar
16. hét
Április 20.
Cirkuszok világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem