15 °C Budapest

Újabb akciók, kedvezmények várják az utazókat Magyarországon

Pénzcentrum
2012. április 10. 14:45

Folytatódik a Magyar Turizmus (MT) Zrt. belföldi kampánya. A márciusi kedvezményes egészségturisztikai ajánlatok után most az aktív, falusi és az öko-, valamint a kulturális turizmus kincsei kerülnek a figyelem középpontjába.

Az MT Zrt. lapunkat úgy tájékoztatta: belföldi kampányának részeként - többek között- országszerte kihelyezett plakátok, valamint Budapesten közlekedő járművek felületein elhelyezett hirdetések csábítanak belföldi utazásra a turisztikai termékek "megelevenítésén" keresztül. A kampány aktív, falusi és ökoturisztikai elemeit áprilisban, a kulturális ajánlatokat pedig egészen május közepéig népszerűsítik.

Aktív, falusi és ökoturisztikai ajánlatokkal vár a(z):

Balaton: A régióban is végérvényesen beköszöntött a tavasz! Arra, hogy a magyar tengeren és környékén ebben az évszakban is számtalan programmal várják az utazókat, az MT Zrt. "Tavaszi zsongás a Balatonnál" címmel hívja fel a figyelmet.

Dél-Alföld: "Kalandos élmények a Dél-Alföldön" elnevezés alatt a régió által kínált aktív és extrém turisztikai élmények széles tárházából válogathatnak az érdeklődők.

Dél-Dunántúl:
Akik szeretnék megérteni, mit is jelent az, hogy a "Dél-Dunántúlon íze van az életnek", feltétlenül böngésszék a régió kedvezményes ajánlatait és kóstoljanak bele a régió ínycsiklandó helyi kézműves termékeibe!

Észak-Alföld: az "Együtt a Család" és a "Kedvenc Házak Házikedvenceknek" c. kampányok keretében a régió csatlakozott szolgáltatói a családoknak, illetve az állatbarátoknak nyújtanak kedvezményeket.

Észak-Magyarország: a kalandra vágyó látogatók Észak-Magyarország izgalmasabbnál izgalmasabb attrakciói közül szemezgethetnek, de a kevésbé adrenalin függők is megtalálhatják a számításukat, például a hegyikerékpáros központokban.

Tisza-tó: felejthetetlen kalandokat és feltöltődést kínál a Tisza-tavi természet. Mindezt most kedvezményes programok, szálláshelyi kedvezmények és garantált ajándékok teszik még vonzóbbá az utazók számára.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 42 034 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 9,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 42 083 forintos törlesztőt (THM 10,01%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Kulturális kalandozásra hív a(z):

Észak-Alföld: a fürdő, gyógy- és wellness-kultúra kedvelőit a "Gyógyító Hétköznapok", illetve a "Tavaszi Wellness Hétvégék" elnevezésű akciók csábítják a régió felfedezésére.

Közép-Dunántúl: a közép-dunántúli régióban a kulturális kincsek "Legendák nyomában a Királyi Régióban" címmel tárulnak fel, melyeket akár akciós csomagajánlatok keretében is megismerhetnek az utazók.

Nyugat-Dunántúl: A megújulás, felfrissülés időszakában a régió pompás virágruhába öltözik. "Virágzó Nyugat-Dunántúl" elnevezés alatt a tavasz legszebb hónapjaiban az évszak legszebb virágjaival, kedvezményes szállásajánlatokkal várják vendégeiket az akcióhoz csatlakozott régiós szolgáltatók.

Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 28. szombat
Emil, Csanád
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?