11 °C Budapest

Újdonság a Balaton Soundon is: fizess kártyával!

2011. június 2. 16:34

A Sziget nyári fesztiváljain a hivatalos fizetőeszköz az idei évtől a Fesztiválkártya. A készpénzmentes szórakozást támogató, érintésnélküli kártyával működő rendszerrel A Heineken Balaton Sound vendégei is találkozhatnak.

A szervezők tájékoztatása szerint az újdonság bevezetésének gördülékenysége és a fizetés valóban gyorsabbá és biztonságosabbá tételének érdekében számos Fesztiválkártya feltöltő pont, helpdesk, több tucat szakember és hostess segít majd a rendezvényeken.

A Fesztiválkártya a Sziget Kulturális és Menedzser Iroda Kft. nyári fesztiváljainak hivatalos, készpénzmentes fizetőeszköze. A Fesztiválkártya a Budai Gourmet-n, a VOLT, a Heineken Balaton Sound és a Sziget Fesztiválokon egyaránt használható. Mivel a kereskedők, kocsmák, éttermek 2011-ben kizárólag a Fesztiválkártyát fogadják el fizetőeszközként, ezért a Fesztiválkártyával minden, a Szigettel szerződésben álló kereskedők által forgalmazott termék megvásárolható.


Fotó: sziget.hu


A Budai Gourmet, a VOLT, a Heineken Balaton Sound és a Sziget Fesztiválokon használható a kártya. Egy Fesztiválkártya érvényes mind a 4 fesztiválon, azonban az egyes fesztiválokon feltöltött egyenlegek nem átvihetőek. Tehát ha a Budai Gourmet-n használtad a kártyát és maradt rajta pénz, azt pl. a VOLT-on már nem tudod levásárolni - a kártyát újra feltöltve azonban ismét használhatod fizetésre.

Minden látogató a belépéskor, a karszalagjával együtt kapja meg a kártyát, melynek az egyenlege nulla Forint - tehát az első kártyáért nem kell fizetni. A kártya az első feltöltést követően, vagy a regisztrációt követően válik aktívvá.

A kártya a regisztráció nélkül is használható fizetésre, ám kifejezetten ajánlott, hiszen kizárólag az előzetesen regisztrált kártyák tilthatóak le (pl. ha elveszted a kártyád), illetve csak a regisztrált kártyákon megmaradt egyenleget lehet új kártyára átvezettetni.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A Fesztiválkártya a kizárólagos fizetőeszköz a Budai Gourmet, a VOLT, a Heineken Balaton Sound és a Sziget fesztiválokon. A kereskedők nem fognak készpénzt elfogadni. Az utolsó pont ahol még tudsz készpénzzel fizetni, azok a jegypénztárak lesznek.

A Fesztiválkártya egyenlege egy szabadon megválasztott összeggel, de legfeljebb 240,000 Ft-tal tölthető fel. A kártya az adott rendezvényen korlátlan számban újratölthető. A kártya feltölthető készpénzzel vagy akár bankkártyával is, így neked még készpénzt sem kell felvenned. Bankkártyás feltöltés esetén feltöltésenként 100 Ft "kényelmi díjat" számolnak fel.

A kártya egyenlegét szabadon megválasztott összeggel bármikor feltöltheti a kártyabirtokos. A kártyák egyenlege a Fesztiválkártya feltöltő pontokon tölthető fel, az adott fesztiválon.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 18. csütörtök
Andrea, Ilma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem