Újdonság a Balaton Soundon is: fizess kártyával!

2011. június 2. 16:34

A Sziget nyári fesztiváljain a hivatalos fizetőeszköz az idei évtől a Fesztiválkártya. A készpénzmentes szórakozást támogató, érintésnélküli kártyával működő rendszerrel A Heineken Balaton Sound vendégei is találkozhatnak.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A szervezők tájékoztatása szerint az újdonság bevezetésének gördülékenysége és a fizetés valóban gyorsabbá és biztonságosabbá tételének érdekében számos Fesztiválkártya feltöltő pont, helpdesk, több tucat szakember és hostess segít majd a rendezvényeken.

A Fesztiválkártya a Sziget Kulturális és Menedzser Iroda Kft. nyári fesztiváljainak hivatalos, készpénzmentes fizetőeszköze. A Fesztiválkártya a Budai Gourmet-n, a VOLT, a Heineken Balaton Sound és a Sziget Fesztiválokon egyaránt használható. Mivel a kereskedők, kocsmák, éttermek 2011-ben kizárólag a Fesztiválkártyát fogadják el fizetőeszközként, ezért a Fesztiválkártyával minden, a Szigettel szerződésben álló kereskedők által forgalmazott termék megvásárolható.


Fotó: sziget.hu


A Budai Gourmet, a VOLT, a Heineken Balaton Sound és a Sziget Fesztiválokon használható a kártya. Egy Fesztiválkártya érvényes mind a 4 fesztiválon, azonban az egyes fesztiválokon feltöltött egyenlegek nem átvihetőek. Tehát ha a Budai Gourmet-n használtad a kártyát és maradt rajta pénz, azt pl. a VOLT-on már nem tudod levásárolni - a kártyát újra feltöltve azonban ismét használhatod fizetésre.

Minden látogató a belépéskor, a karszalagjával együtt kapja meg a kártyát, melynek az egyenlege nulla Forint - tehát az első kártyáért nem kell fizetni. A kártya az első feltöltést követően, vagy a regisztrációt követően válik aktívvá.

A kártya a regisztráció nélkül is használható fizetésre, ám kifejezetten ajánlott, hiszen kizárólag az előzetesen regisztrált kártyák tilthatóak le (pl. ha elveszted a kártyád), illetve csak a regisztrált kártyákon megmaradt egyenleget lehet új kártyára átvezettetni.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A Fesztiválkártya a kizárólagos fizetőeszköz a Budai Gourmet, a VOLT, a Heineken Balaton Sound és a Sziget fesztiválokon. A kereskedők nem fognak készpénzt elfogadni. Az utolsó pont ahol még tudsz készpénzzel fizetni, azok a jegypénztárak lesznek.

A Fesztiválkártya egyenlege egy szabadon megválasztott összeggel, de legfeljebb 240,000 Ft-tal tölthető fel. A kártya az adott rendezvényen korlátlan számban újratölthető. A kártya feltölthető készpénzzel vagy akár bankkártyával is, így neked még készpénzt sem kell felvenned. Bankkártyás feltöltés esetén feltöltésenként 100 Ft "kényelmi díjat" számolnak fel.

A kártya egyenlegét szabadon megválasztott összeggel bármikor feltöltheti a kártyabirtokos. A kártyák egyenlege a Fesztiválkártya feltöltő pontokon tölthető fel, az adott fesztiválon.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 26. kedd
Dömötör
43. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?