20 °C Budapest

Sziget: karszalagos kérdőjelek

2011. április 11. 08:32

Egyelőre kérdéses, hogy milyen szolgáltatásokat tartalmaz a főváros és a Sziget Budapest-karszalagja - írja a Világgazdaság.

Az ötvenmillió forintos területhasználati díjon felül a Sziget Fesztivál szervezőinek legalább 100 millió forintot kell fizetniük Budapest kasszájába a fővárostól megrendelt szolgáltatásokért, ezt a különböző szolgáltatások igénybevételét lehetővé tévő Budapest-karszalag értékesítéséből teremthetik elő.

Korábbi sajtóhírek szerint a Budapest-karszalag szolgáltatáscsomagját a főváros a szervezőkkel közösen alakítja ki, és olyan fővárosi szolgáltatások, mint a BKV, a gyógyfürdők vagy az állatkert kedvezményes használatára, igénybevételére jogosít fel. Azt azonban, hogy konkrétan milyen szolgáltatásokat és milyen feltételekkel vehet igénybe a karszalaggal rendelkező szigetlakó, még mindig nem lehet tudni.

"Az elkövetkező egy-két hétben dőlhet el, hogy pontosan mit tartalmaz majd a Sziget látogatói számára értékesített Budapest-karszalag, eddig erről nem tudtunk tárgyalni, mert a főváros részéről a közgyűlés jóváhagyásához kötötték a további munkát" - mondta a Világgazdaságnak Gerendai Károly, a Sziget Kft. ügyvezető igazgatója.

 

NAPTÁR
Tovább
2021. május 10. hétfő
Ármin, Pálma
19. hét
Május 10.
Mentők napja
Május 10.
Baromfi világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?