18 °C Budapest

Sziget: karszalagos kérdőjelek

2011. április 11. 08:32

Egyelőre kérdéses, hogy milyen szolgáltatásokat tartalmaz a főváros és a Sziget Budapest-karszalagja - írja a Világgazdaság.

Az ötvenmillió forintos területhasználati díjon felül a Sziget Fesztivál szervezőinek legalább 100 millió forintot kell fizetniük Budapest kasszájába a fővárostól megrendelt szolgáltatásokért, ezt a különböző szolgáltatások igénybevételét lehetővé tévő Budapest-karszalag értékesítéséből teremthetik elő.

Korábbi sajtóhírek szerint a Budapest-karszalag szolgáltatáscsomagját a főváros a szervezőkkel közösen alakítja ki, és olyan fővárosi szolgáltatások, mint a BKV, a gyógyfürdők vagy az állatkert kedvezményes használatára, igénybevételére jogosít fel. Azt azonban, hogy konkrétan milyen szolgáltatásokat és milyen feltételekkel vehet igénybe a karszalaggal rendelkező szigetlakó, még mindig nem lehet tudni.

"Az elkövetkező egy-két hétben dőlhet el, hogy pontosan mit tartalmaz majd a Sziget látogatói számára értékesített Budapest-karszalag, eddig erről nem tudtunk tárgyalni, mert a főváros részéről a közgyűlés jóváhagyásához kötötték a további munkát" - mondta a Világgazdaságnak Gerendai Károly, a Sziget Kft. ügyvezető igazgatója.

 

Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 28. szombat
Emil, Csanád
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?