25 °C Budapest

Bejelentkeztek a Szigetért: elköltözhet a megafesztivál?

Pénzcentrum
2011. január 21. 08:32

Gyula, Békéscsaba és Csillebérc is bejelentkezett az Sziget Fesztiválért: több önkormányzat tárt karokkal várja a szórakozók tömegeit, ha Budapesten túl drága lenne megrendezni az egyhetes kulturális eseményt - írja a Blikk.

A lap szerint ha a szervezők és a főváros vezetése nem nem tudnak megegyezni az -akár- milliárdos bérleti díjról, két út lehetséges: vagy végleg bezár a fesztivál, vagy máshova költözik.

A Blikk úgy tudja, az egyik befogadóhely Békéscsaba lehet, de szívesen látnák az egyhetes programot a váráról és fürdőjéről híres Gyulán is. E két város hátránya, hogy távol esik a ferihegyi reptértől, pedig a Sziget közönségének nagy része külföldi.

Csillebércen viszont 45 hektáros szabad terület várja a fesztiválozókat. A tulajdonos úttörőszövetségnek nem is lenne kifogása az egy hét együttlét ellen. Mogyoródon, ahol az augusztusi Forma-1 miatt amúgy is megszokott a nyüzsgés, és akár a két eseményt össze is lehetne kapcsolni. A lap szerint a település már jelezte szándékait a fesztivál szervezőinek.

 

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. május 16. hétfő
Mózes, Botond
20. hét
Május 16.
A fény világnapja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. május 15. 16:30