Így változik a vonatok menetrendje a hétvégén

2011. március 17. 19:02

A munkáltatókra és az általuk foglalkoztatottakra kiterjedő rendelet értelmében a naptár szerinti munkarendtől eltérve március 19-én, szombaton pihenőnap helyett munkanap lesz. A megváltozott munkarend érinti a személyszállító vonatok közlekedési rendjét is.

A MÁV-START Zrt. közlése szerint változik a vonatok közlekedési rendje a munkanap-áthelyezés miatt. A közlemény értelmében március 18-án, pénteken munkanapi,március 19-én, szombaton pénteki menetrend lesz érvényben. Március 20-án, vasárnap már a megszokott, vasárnapi menetrend szerint közlekednek a személyszállító vonatok.

A módosított közlekedési rendről érdemes tájékozódni a társaság honlapján található ELVIRA menetrendi keresőben, a közforgalmú menetrendkönyvben, illetve a helyi tarifával hívható MÁVDIREKT vonalon.

A pénztárak előtti sorbanállás elkerülése érdekében javasolja a személyszállító vasúttársaság az utasainak, hogy a menetjegyüket váltsák meg elővételben, illetve vegyék igénybe az internetes jegyvásárlás lehetőségét a társaság weboldalán keresztül.

 

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

NAPTÁR
Tovább
2022. május 25. szerda
Orbán
21. hét
Május 25.
Törülközőnap
Május 25.
Afrika napja
Május 25.
A Kihívás Napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?