19 °C Budapest

Ajándék az utolsó utáni pillanatra: fesztiválbérlet karácsonyra, olcsón

2010. december 24. 07:30

Sosem lehet elég korán elkezdeni a nyár tervezését - ezzel a felkiáltással, és jó üzleti érzékkel már most lehet bérleteket kapni a legnagyobb hazai és külföldi fesztiválokra. A szervezők elsősorban azokra gondolnak, akik tanácstalanul állnak az ajándékozás elé.

Évek óta működő üzleti gyakorlat, hogy már a karácsonyi szezonra vásárolhatunk bérleteket a következő év legnagyobb nyári könnyűzenei fesztiváljaira. A szervezők például a tanácstalan szülőkre gondolnak ezzel a lehetőséggel, hiszen ha a csemete kedveli az adott rendezvényt, nem igazán lehet mellényúlni. Ráadásul sok esetben több ezer forintos kedvezménnyel vehetjük meg ilyenkor a bérletet, sőt, sokszor különféle ajándékokat is kaphatunk a jegyhez.

A dolog problémásabb része, hogy - kevés kivételtől eltekintve- ilyenkor még egyetlen fellépő neve sem ismert, a megvásárolt bérleteket pedig nem váltják vissza. A nagyobb fesztiválok széles kínálatát tekintve azonban szinte biztos, hogy a megajándékozott talál majd olyan programokat, amelyek elnyerik tetszését.

Sziget, VOLT, Balaton Sound: olcsóbb árak, ajándékok

Bár a 2010-es fesztiválszezon véget ért, a legjelentősebb hazai fesztiválok szervezői már a jövő nyári programokon dolgoznak. Az őszi-téli időszakban elsősorban a világsztárok ügynökeivel zajlanak a tárgyalások: 2011-ben a megszokottnál is tartalmasabb programot és nagyobb neveket várnak Sopronba, Zamárdiba és az Óbudai-szigetre.

 

Fotó: sziget.hu


A formálódó line upról még semmit nem árulnak el, a legjelentősebb hazai fesztiválok dátumai azonban véglegesek, és már az is biztosra mondható, hogy 2011-ben 2010-es áron lehet majd hozzájutni a heti- és napijegyekhez egyaránt.

2011. június 29 - július 2. között 19. alkalommal nyitja meg kapuit Magyarország legismertebb és legnépszerűbb vidéki eseménye, a soproni VOLT Fesztivál, egy héttel később, július 7-10. között pedig ötödször is fesztiválozókkal telik majd meg Zamárdi szabadstrandja, a Heineken Balaton Sound idejére. A régió legjelentősebb fesztiválja, a Sziget ugyancsak 19. alkalommal augusztus 10-től 15-ig várja a látogatókat az Óbudai-szigeten - ismét ezernyi programmal.

A fesztiválok igazi ünnepek - tartják sok tízezren idehaza. Ezzel az örömmel, vagyis egy igazi fesztivállal lephetik meg szeretteiket mindazok, akik fesztiválbérletet vásárolnak karácsonyr. Újdonság, hogy a VOLT Fesztiválra és a Heineken Balaton Soundra az idei évtől korlátozott számban gold VIP-belépőket is árusítanak.

A kiemelt jegyirodákban Üdülési Csekket és Sodexo Utalványt is elfogadnak. A fesztivaljegy.hu oldalon, a VOLT BOLT-ban és Sopronban vásárolt Sziget, VOLT Fesztivál, Heineken Balaton Sound bérlet mellé egyedi, 2011-es fesztivál falinaptár és díszcsomagolás is jár ajándékba.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Hegyalja ajándékba, közel féláron

A Hegyalja-rajongók már karácsonykor a fesztivált ünneplik. Az igazi tokaji buliig még hátra van pár bemelegítő koncert és jó néhány piros betűs ünnep a naptárban, az idei karácsonyi Hegyalja-ajándéknak viszont itt az ideje.

A karácsonyi Hegyalja bérlet-akció idején december 24-ig 13 ezer forintért, közel fél áron válthatunk négy napos bérletet a tokaj-rakamazi bulira.

A bérletek a Ticketportal rendszerén keresztül rendelhetők, vagy a Ticket Express és az Interticket hálózatában.

A nagyobb európai rendezvények is indulnak

A világ egyik legjelentősebb ilyen rendezvényének számító Glastonbury fesztivált június végén rendezik, de már most elfogyott rá minden jegy. A hasonlóan neves dán Roskilde december elsején kezdte el árusítani a bérleteket, a legolcsóbbak 1725 koronába, azaz 63 ezer forintba kerülnek.

 

Fotó: exitfest.org


A magyar fiatalok által egyre kedveltebb újvidéki EXIT Fesztivál is kínál akciós jegyeket, egészen december 24-ig (így elvileg szenteste is intézhetjük az online foglalást). A 2011-es fesztivál július 8 és 11 között kerül megrendezésre, a speciális karácsonyi akció keretében két bérlet vásárlása után a harmadikat ajándékba adják.

Erről ne maradj le!
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?