17 °C Budapest

Vendéglátósok seregszemléje

2010. október 18. 16:02

Október 19-22. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban képviseltetik magukat a vendéglátás, a szállodaipar és a gasztronómia jeles képviselői. A HOVENTA szakkiállításának új gazdája a HUNGEXPO Zrt. a tavalyinál sokkal színesebb programokkal, nagyobb alapterületen, nemzetközi kiállítókkal együtt várja vendégeit.

Az idén kiemelt téma lesz a "HOTEL AND RESTAURANT DESIGN", ami miatt a szállodaipar beszállítói is nagyobb létszámban képviseltetik magukat.  A 120 hazai cég mellett olasz, cseh, görög, osztrák és szerb vállalatok is bemutatkoznak. A kiállítók teljes száma 150 körül várható. 

A vendéglátó- és szálloda szektor hazánkban fejlődő ágazat, a kiállításon így bemutatják a legújabb technológiákat, piaci trendeket, lehetőségeket. Látható lesz, miként modernizálható a szállodák belső kialakítása, berendezése. A látogató megtekintheti egyes vendéglátó egységek vizes blokkjainak, mosdóinak, konyháinak kialakítását; valamint a legújabb épületgépészeti és világítástechnikai megoldásokra is fény derül. 

A kiállítás soha nem látott szakmai támogatással valósul meg az idén. Kiemelt partnerek a Magyar Szálloda Szövetség és a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség. Emellett számos más társaság jelen lesz. Képviseltetik magukat a pékek, a cukrászok, a bútor- és faiparosok, a lakberendezők, az élelmezésvezetők és az épületgépészek is.

A rengeteg partner számos programot kínál a négy napban. Lesz konyhai főzőshow, borkóstolás, szállodai portásverseny, cukrászvetélkedő, bármixer bemutató. A szemlélődők igazi sztárokkal is összefuthatnak. Egy-egy szakmában jeles, ismert hazai és külföldi vendég bemutatóval kedveskedik. 

2010-ben ENERGIA NAPOT is tartanak, mivel egyre fontosabb a környezetet kímélő technikák alkalmazása. Az energiatakarékos, költséghatékony megoldásokról pedig konferenciát tartanak.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Akit kicsit is érdekel a vendéglátás, a turizmus, a gasztronómia, annak mindenképp érdemes kilátogatni október 19-22. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontba. Sok érdekesség, versenyek, akciók, nyeremények, szemináriumok, Workshopok, és a jövő ágazati technológiái várják a kedves vendégeket három helyszínen több napon át. Jegyeket az interneten online és a helyszínen is meg lehet vásárolni.

Részletes program a http://www.hoventa.hu/ oldalon található.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 28. csütörtök
Gedeon, Johanna
13. hét
Március 28.
Nagycsütörtök
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm