Vendéglátósok seregszemléje

2010. október 18. 16:02

Október 19-22. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban képviseltetik magukat a vendéglátás, a szállodaipar és a gasztronómia jeles képviselői. A HOVENTA szakkiállításának új gazdája a HUNGEXPO Zrt. a tavalyinál sokkal színesebb programokkal, nagyobb alapterületen, nemzetközi kiállítókkal együtt várja vendégeit.

Az idén kiemelt téma lesz a "HOTEL AND RESTAURANT DESIGN", ami miatt a szállodaipar beszállítói is nagyobb létszámban képviseltetik magukat.  A 120 hazai cég mellett olasz, cseh, görög, osztrák és szerb vállalatok is bemutatkoznak. A kiállítók teljes száma 150 körül várható. 

A vendéglátó- és szálloda szektor hazánkban fejlődő ágazat, a kiállításon így bemutatják a legújabb technológiákat, piaci trendeket, lehetőségeket. Látható lesz, miként modernizálható a szállodák belső kialakítása, berendezése. A látogató megtekintheti egyes vendéglátó egységek vizes blokkjainak, mosdóinak, konyháinak kialakítását; valamint a legújabb épületgépészeti és világítástechnikai megoldásokra is fény derül. 

A kiállítás soha nem látott szakmai támogatással valósul meg az idén. Kiemelt partnerek a Magyar Szálloda Szövetség és a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség. Emellett számos más társaság jelen lesz. Képviseltetik magukat a pékek, a cukrászok, a bútor- és faiparosok, a lakberendezők, az élelmezésvezetők és az épületgépészek is.

A rengeteg partner számos programot kínál a négy napban. Lesz konyhai főzőshow, borkóstolás, szállodai portásverseny, cukrászvetélkedő, bármixer bemutató. A szemlélődők igazi sztárokkal is összefuthatnak. Egy-egy szakmában jeles, ismert hazai és külföldi vendég bemutatóval kedveskedik. 

2010-ben ENERGIA NAPOT is tartanak, mivel egyre fontosabb a környezetet kímélő technikák alkalmazása. Az energiatakarékos, költséghatékony megoldásokról pedig konferenciát tartanak.

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

Egyre több család igényli a babaváró hitelt. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2021 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt. (x)

Akit kicsit is érdekel a vendéglátás, a turizmus, a gasztronómia, annak mindenképp érdemes kilátogatni október 19-22. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontba. Sok érdekesség, versenyek, akciók, nyeremények, szemináriumok, Workshopok, és a jövő ágazati technológiái várják a kedves vendégeket három helyszínen több napon át. Jegyeket az interneten online és a helyszínen is meg lehet vásárolni.

Részletes program a http://www.hoventa.hu/ oldalon található.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 10. hétfő
Ármin, Pálma
19. hét
Május 10.
Mentők napja
Május 10.
Baromfi világnap
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 9. 16:07