17 °C Budapest

Vendéglátósok seregszemléje

2010. október 18. 16:02

Október 19-22. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban képviseltetik magukat a vendéglátás, a szállodaipar és a gasztronómia jeles képviselői. A HOVENTA szakkiállításának új gazdája a HUNGEXPO Zrt. a tavalyinál sokkal színesebb programokkal, nagyobb alapterületen, nemzetközi kiállítókkal együtt várja vendégeit.

Az idén kiemelt téma lesz a "HOTEL AND RESTAURANT DESIGN", ami miatt a szállodaipar beszállítói is nagyobb létszámban képviseltetik magukat.  A 120 hazai cég mellett olasz, cseh, görög, osztrák és szerb vállalatok is bemutatkoznak. A kiállítók teljes száma 150 körül várható. 

A vendéglátó- és szálloda szektor hazánkban fejlődő ágazat, a kiállításon így bemutatják a legújabb technológiákat, piaci trendeket, lehetőségeket. Látható lesz, miként modernizálható a szállodák belső kialakítása, berendezése. A látogató megtekintheti egyes vendéglátó egységek vizes blokkjainak, mosdóinak, konyháinak kialakítását; valamint a legújabb épületgépészeti és világítástechnikai megoldásokra is fény derül. 

A kiállítás soha nem látott szakmai támogatással valósul meg az idén. Kiemelt partnerek a Magyar Szálloda Szövetség és a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség. Emellett számos más társaság jelen lesz. Képviseltetik magukat a pékek, a cukrászok, a bútor- és faiparosok, a lakberendezők, az élelmezésvezetők és az épületgépészek is.

A rengeteg partner számos programot kínál a négy napban. Lesz konyhai főzőshow, borkóstolás, szállodai portásverseny, cukrászvetélkedő, bármixer bemutató. A szemlélődők igazi sztárokkal is összefuthatnak. Egy-egy szakmában jeles, ismert hazai és külföldi vendég bemutatóval kedveskedik. 

2010-ben ENERGIA NAPOT is tartanak, mivel egyre fontosabb a környezetet kímélő technikák alkalmazása. Az energiatakarékos, költséghatékony megoldásokról pedig konferenciát tartanak.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Akit kicsit is érdekel a vendéglátás, a turizmus, a gasztronómia, annak mindenképp érdemes kilátogatni október 19-22. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontba. Sok érdekesség, versenyek, akciók, nyeremények, szemináriumok, Workshopok, és a jövő ágazati technológiái várják a kedves vendégeket három helyszínen több napon át. Jegyeket az interneten online és a helyszínen is meg lehet vásárolni.

Részletes program a http://www.hoventa.hu/ oldalon található.

Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 28. szombat
Emil, Csanád
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?