Termál és szaunavilág: megújul az egykori strandfürdő

2010. szeptember 28. 16:58

Újra nyit az egykori strandfürdő Nagykőrösön, ahol jelen pillanatban is folynak a felújítási munkálatok. A beruházás 2010. március 31-én indult el az Európai Uniós "Gyógy- és termálvíz turisztikai hasznosításához kapcsolódó létesítmények építése, szolgáltatások fejlesztése" pályázati kiírás keretében elnyert támogatásnak köszönhetően.


A pályázat feltétele volt egy részletes marketingterv elkészítése, melyet Nagykőrös a nagykátai és a ceglédi fürdővel közösen készített. A marketingtervet a Magyar Turizmus Zrt. Budapest-Közép-Dunavidék Regionális Marketing Igazgatósága szakmai támogatásával, javaslataival készítették, ami hozzájárult ahhoz, hogy végül elnyerjék a pénzösszeget.Nagyobb térképre váltás

A nagykőrösi fürdő átadását 2011 tavaszára tervezik. A beruházás egy újonnan épített 25 méteres úszómedence építésével, egy fedett, egész idényben üzemelő tanuszoda és melegvizes termálfürdős medence építésével, továbbá szaunavilággal, gyógyászati tevékenység céljára kialakított helyiségekkel, valamint torna, gyógytorna és rehabilitációs kezelésekkel valósul meg.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

NAPTÁR
Tovább
2022. május 26. csütörtök
Fülöp, Evelin
21. hét
Május 26.
A régészet napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?