14 °C Budapest

Másfél mázsa csoki ömlött a sportkocsira - képek

2009. november 19. 18:02

A karácsonyi hangulattól vezérelve egy holland Porsche szalon tulajdonosa úgy döntött, hogy egy egyedi különlegességgel dobja fel a kereskedését az ünnepi időszakban. A kereskedő felkért egy mestercukrászt, hogy az egyik 911-es Porsche Carrerát borítsa be csoki mázzal.

A cukrász valamivel több, mint 150 kilogramm csokoládét használt fel eddig, de az alkotás még ezzel együtt sem készült el teljesen. Az ízletes tejcsokoládé öntet még további díszítésekkel is ki lesz egészítve.

Forrás: Motorauthority

Aki az autó miatt aggódik - hogy mi lesz vele, amikor leszedik róla a csokit -, azt megnyugtatjuk, hogy a remekmű munkálatainak megkezdése előtt a járművet gondosan fóliába csomagolták. Ennek köszönhetően jóval könnyebb lesz letakarítani az ünnepek után.

Forrás: Motorauthority

Az autó a nagyközönség számára karácsonyig személyesen is megtekinthető a holland szalonban, a felhajtás kapcsán el kell ismerni, hogy egy igazán egyedi ötlet volt a kereskedőtől.

Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 30. csütörtök
Zalán
13. hét
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?