7 °C Budapest

Ágaskodhat az olasz csődör

Pénzcentrum
2009. szeptember 9. 13:02

Egy internetes szavazás keretében megválasztották a világ legnépszerűbb autó márkajelzését. A meglepetés elmaradt, ugyanis a Ferrari ágaskodó pacija végzett az élen, de valakinek sikerült "belerondítani" az olasz hegemóniába.

A Lamborghini dühös bikája a harmadik helyen végzett, mivel a brit Aston Martin szárny formájú emblémájának sikerült beékelődni a két olasz sportautó gyártó közé.

A szimbólummá vált olasz csődör a szavazatok 48 %-át szerezte meg, az Aston Martin emblémája minden negyedik szavazót varázsolt el, míg a Lamborghini bikája 8 %-ot gyűjtött.

A Ferrari név önmagáért beszél, ők gyártották minden idők legnagyszerűbb sportautóit, de sokat nyomott a latba az is, hogy az olasz istálló 1950-től egyedüliként a száguldó cirkusz minden eddigi idényében részt vett.

A brit luxus sportautó viszonylag egyszerű logójának előkelő helyezéséhez nagyban hozzájárulhatott, hogy a felmérést Nagy-Britanniában végezték.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)


A mérnöki teljesítmény és a formavilág színvonalas párosítása nem csak a Ferrarinak megy Olaszországban, amit a Lamborghini harmadik és a Maserati hatodik helyezése ékesen bizonyít.

Az olasz gyökerekkel is rendelkező francia Bugatti lett a negyedik, míg a német Porsche az ötödik helyen zárt.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 16. kedd
Csongor
16. hét
Április 16.
A hang világnapja
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem