Nem tehetnek kerékbilincset az autódra Budapesten

Pénzcentrum
2009. szeptember 1. 10:02

Felfüggesztette a kerékbilincselést a Fővárosi Közterület-felügyelet. A döntést azzal indokolták, hogy jelenleg rendezetlen a törvényi háttér és megvárják az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium erre vonatkozó rendeletét - írja a Magyar Nemzet.

A Fővárosi Közterület-felügyelet hétfői vezetői értekezletén váratlanul bejelentették, hogy az este hat órától esedékes műszakváltás után már nem lehet kerékbilincset felszerelni.

Az indoklás szerint jelenleg rendezetlen a "szolgáltatás" törvényi háttere, és amíg az Igazságügyi és Rendészeti Minisztériumnál el nem készül az erre vonatkozó rendelet, addig átmenetileg nem lehet kerékbilincset alkalmazni.

Emlékezetes, hogy előzetes letartóztatásba került Farkas Kálmán, a terézvárosi közterület-felügyelet főnöke. A gyanú szerint azért vett át kenőpénzt, hogy több kerékbilincset tegyenek fel, így növeljék a Centrum Parkoló Kft. bevételét.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 30. szerda
András, Andor
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?