17 °C Budapest

Libabőr! Megborzongott az autóstársadalom a márkanév hallatán! Ki volt ludas?

2009. július 17. 12:02

Egy tengerentúli felmérés során arra voltak kíváncsiak, hogy az autósok mennyire vannak megelégedve a járművükkel. A lista élén immár ötödik egymást követő alkalommal a Porsche végzett, azonban akadt olyan márka, amelynek már a hallatán is megborzongtak a megkérdezettek.

A kérdések között szerepelt az autó megjelenése, teljesítménye, vezethetősége, dinamikája és felszereltsége is, azonban a lista összeállítása során nem vették figyelembe az autó értékét és megbízhatóságát.

Ezúttal is a Porsche tulajdonosok voltak a legelégedettebbek, az elérhető 1000 pontból 869-et kasszírozott be az említett márka. Általában elmondható, hogy a luxusautók tulajdonosai elégedettebbek az olcsó járművekkel rendelkező társaiknál, ennek ellenére meglepő a Toyota, a Saab és a Subaru gyenge eredménye.

A lista végén 715 ponttal a Suzuki kullog, sokan már a márkanév hallatán is megborzongtak. A 90 napos, 80 ezer megkérdezett autós segítségével végzett felmérés alapján az iparági átlag 779 pontra jött ki.

Vissza a főoldalra!

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 12. péntek
Gyula
15. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm