9 °C Budapest

Libabőr! Megborzongott az autóstársadalom a márkanév hallatán! Ki volt ludas?

2009. július 17. 12:02

Egy tengerentúli felmérés során arra voltak kíváncsiak, hogy az autósok mennyire vannak megelégedve a járművükkel. A lista élén immár ötödik egymást követő alkalommal a Porsche végzett, azonban akadt olyan márka, amelynek már a hallatán is megborzongtak a megkérdezettek.

A kérdések között szerepelt az autó megjelenése, teljesítménye, vezethetősége, dinamikája és felszereltsége is, azonban a lista összeállítása során nem vették figyelembe az autó értékét és megbízhatóságát.

Ezúttal is a Porsche tulajdonosok voltak a legelégedettebbek, az elérhető 1000 pontból 869-et kasszírozott be az említett márka. Általában elmondható, hogy a luxusautók tulajdonosai elégedettebbek az olcsó járművekkel rendelkező társaiknál, ennek ellenére meglepő a Toyota, a Saab és a Subaru gyenge eredménye.

A lista végén 715 ponttal a Suzuki kullog, sokan már a márkanév hallatán is megborzongtak. A 90 napos, 80 ezer megkérdezett autós segítségével végzett felmérés alapján az iparági átlag 779 pontra jött ki.

Vissza a főoldalra!

Több ezer magyar szülő rontja el így a gyerekét: vigyázz, nehogy elkövesd ezt a hibát

Mi, magyarok nem vagyunk a toppon, ha pénzügyi tudatosságról van szó, pedig fontos lenne, hogy jó példával járjunk gyermekeink előtt is.

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. október 6. csütörtök
Brúnó, Renáta
40. hét
Október 6.
A mosoly világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Pénzügyeink 5, 10 vagy 20 év múlva? Új konferencia ad teljes képet.
EZT OLVASTAD MÁR?