13 °C Budapest

Gyász és döbbenet: halál a Tesco- parkolóban

2009. június 29. 10:32

Egy 79 éves nyugdíjas lelte halálát egy dél-walesi Tesco parkolójában történt autóbalesetben.

Az eset péntek délelőtt történt: a 79 éves hölgy összeütközött egy másik autóval az áruház parkolójában. A nyugdíjas asszony egy Ford Fiesta-t vezetett, míg a baleset másik résztvevője egy szürke színű Ford Mondeo volt.

A kiérkező mentők kórházba szállították a nőt, de az ütközés olyan súlyos volt, hogy az orvosok már nem tudtak segíteni rajta. A rendőrség keresi a baleset szemtanúit.

Az eset kapcsán ismét felvetődik az áruházi parkolók biztonságosabbá tételének kérdése. Valószínűsíthető ugyanis, hogy a baleset résztvevői nem megfelelően választották meg autójuk sebességét, könnyen lehet, hogy túl gyorsan hajtottak. Pedig a KRESZ ugyanúgy érvényes parkolókra és közutakra egyaránt, ezt azonban sok sofőr nem veszi figyelembe.

Néhány hete szintén egy Tesco-áruháznál történt hasonló eset. Akkor egy férfi autójával a kirakaton keresztül behajtott a boltba, megsebesítve több embert -köztük egy terhes nőt. Sokkoló képek: a Tescoban gázolta el a terhes nőt a részeg sofőr

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem