17 °C Budapest

Címke: részeg nő (16 cikk)

Pénzcentrum | 2011. július 19. 21:02

A tulipán, a milliomos és a koldus

A XX. század második felében számos pénzügyi lufi kipukkanásának lehettünk szem- és fültanúi, mint az ingatlanpiaci, tőzsdei, vagy a dotcom lufi, csak hogy párat említsünk. Mindegyik esetben hatalmas pénzeket fizetett ki, olyan dolgokért, amik valós értéke köszönőviszonyban sem volt a piaci árakkal.

Pénzcentrum | 2010. december 20. 16:02

A részeg utasok miatt történik a közúti balesetek nagy százaléka

A részeg utasok legalább annyira veszélyesek, mint az illuminált állapotban volán mögé ülő sofőrök. Egy Nagy-Britanniában készült felmérés szerint ugyanis, mintegy százezerre tehető azon balesetek száma, amit a vezetők mellett az autóban helyet foglaló ittas személyek okoznak a szigetországban.

Pénzcentrum | 2010. december 6. 09:32

Minden igazoltatásnál kötelező lesz a szondáztatás

Továbbra is túlságosan magas az ittasan okozott személyi sérüléses halálos kimenetelű balesetek aránya hazánkban. Éppen ezért a rendőrség jövő év közepétől áttér az elektronikus légalkohol-szondák kizárólagos alkalmazására.

Pénzcentrum | 2009. december 10. 18:02

Egyre több balesetet szenvednek a részeg síelők

Külön közleményben figyelmeztette a franciaországi brit nagykövetség a szigetországi síelőket az alkoholizálás veszélyeire, mivel tavaly több mint 30-an haltak meg az alpesi sípályákon.

Pénzcentrum | 2009. december 9. 16:58

Vigyázz, a kávé nem józanít!

Hiába az elterjedt tévhit, hogy a kávé kijózanít, az ital inkább csak hamis illúziókba kerget a józanságot illetően.

Pénzcentrum | 2009. október 11. 18:01

Világvége a kertvárosban - képekkel

Apokaliptikus víziókban és csernobili beszámolókban lehet olyan vidékeket látni, ahol egy teremtett lélek sincs és mindent felver a gaz. Az alábbi vidék azonban Newcastle egy egészen jónal számító negyedében található.

Pénzcentrum | 2009. szeptember 29. 10:32

Autós ámokfutó a Tescoban: íme az ítélet + videó

Május közepén számoltunk be arról, hogy hatan megsérültek egy angliai Tesco áruházban, amikor egy részeg férfi hajtott az üzletbe autójával. A legfrissebb hírek szerint az ámokfutó - aki egy terhes nőt is megsebesített- 16 hónapos börtönbüntetést kapott.

Pénzcentrum | 2009. szeptember 11. 06:20

Hol érdemes felnőni a nagyvilágban? Északon érdemes keresgélni

Az OECD legfrissebb, gyermekjólétet vizsgáló tanulmánya (Doing Better for Children) 30 tagország adatait hasonlítja össze, többek között olyan kérdéseket körüljárva, mint hogy mennyit költenek a kormányok a gyermekjólét biztosítására, melyek azok a szociálpolitikai lépések, amelyek igazán hatékonyak ezen a téren, vagy hogy a csonkacsaládban felnövő gyermekek jövője mennyiben determinált.

Pénzcentrum | 2009. május 22. 10:02

Autós ámokfutó a Tescoban: a legfrissebb fejlemények

Amint arról tegnap beszámoltunk, szerdán hatan megsérültek egy angliai Tesco áruházban, amikor egy részeg férfi hajtott az üzletbe autójával. A legfrissebb hírek szerint gyilkossági szándékkal vádolják a férfit, aki egy terhes nőt is megsebesített.

Pénzcentrum | 2009. május 21. 10:02

Sokkoló képek: a Tescoban gázolta el a terhes nőt a részeg sofőr

Hatan -köztük egy terhes anya- megsérültek tegnap egy angliai Tesco áruházban, amikor egy részeg férfi hajtott az üzletbe autójával. A boltban pár perccel az eset előtt alkoholt szeretett volna vásárolni, azonban nem szolgálták ki.

Pénzcentrum | 2009. február 16. 15:00

Részeg volt a japán pénzügyminiszter a G7 csúcson?

Nem elég, hogy japán gazdaságáról 1974 óta nem látott napvilágot olyan rossz adat, mint a napokban, a pénzügyminiszter még félreérthető viselkedésével is okot ad az ellenzéknek a fújolásra.

Pénzcentrum | 2008. december 20. 12:00

Sátrat vert Londonban a részegek védőangyala

A szórakozóhelyeken és éttermekben a karácsonyi céges partik és a szilveszteri bulik miatt csúcsforgalom van - csakúgy, mint a hazatérő részegek miatt a kórházakban. Londonban ezért önkéntesek segítik azokat, akik "becsiccsentve" összetörték magukat, vagy egyszerűen csak nem találnak haza.

Pénzcentrum | 2008. december 8. 12:00

Autósok 10 parancsolata: mit ne kövess el, ha élni akarsz!

Ahogy közeledik a karácsony, úgy válunk egyre elcsigázottabbá a nagy ajándék-vásárlási láz emelkedésével, ami bizony a volán mögé ülve akár balesetekhez is vezethet. A Forbes magazin összegyűjtötte azokat a vezetői bakikat, amelyek a legtöbb halálos balesetet okozzák!

CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem