Lerántották a leplet: mit láthatunk a különleges múzeumban?

Pénzcentrum
2008. november 5. 11:00

A Zuffenhausenben megtalálható új, az 1976-ban megnyitottat váltó Porsche-múzeumban a gyár legnagyobb kocsijait lehet majd látni. Most már azonban a pontosabbat is lehet tudni arról, milyen modellek állnak majd a reflektorfényben.

A hét végéig összesen 80 modellt vonultatnak fel, az első 6 bemutatásra váró kocsi között ott van a legendás 356 Cabriolet, illetve a Porsche 924-es első prototípusa is.

A múzeum egyelőre még zárva tart a nagy nyilvánosság előtt, mivel szeretnék mindenképpen teljessé tenni gyűjteményüket, mielőtt azt mindenki megcsodálhatná. A célok szerint a jövő év első negyedévében nyitják majd meg a minden bizonnyal nagy érdeklődésre számot tartó múzeumot.

A tervek szerint a teljes bemutatandó állomány megközelíti majd a 300 darabot. A kiállítás három téma körül forog majd: a Porsche szelleme, az ikonikus 911-es modell, s a cég története a motorsportok területén.

A legtöbb kiállított modellt az eredeti állapotában állítják helyre, sőt ezek teljesen működőképesek lesznek, s még vezetni is lehet őket.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A 300 kiállított kocsi azonban nem állandó szám, a Porsche egy gördülő múzeumot szeretne, ahová folyamatosan áramlanak be a kocsik egyre színesítve a látogatók számára nyújtott élményt.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 11. kedd
Ferenc
19. hét
Május 11.
Miskolc napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 10. 16:16