5 év után eladhatatlan? Ilyen autót ne vegyél...

Pénzcentrum
2008. augusztus 25. 11:00

Ha már az ember milliókat költ egy autóra, azért cserébe szeretne is valamit kapni. Egy befektetés csak akkor éri meg, ha a végén van belőle valamennyi eredmény. Az autók amortizálódása habár elkerülhetetlen, a tulajdonos szeretné a legmagasabb összeget kapni érte amikor eladja. A Bankrate most összeállította, hogy melyek azok a modellek, amik leginkább megérik az árukat, vagyis 5 év után még mindig érnek valamit, illetve melyek azok, amelyek 5 év alatt eladhatatlanná válnak...

A maradványérték nem csak az autó megvásárlásánál fontos, a lízingelt kocsi havi törlesztését ugyanúgy érinti, ha magas vagy alacsony a lízingszerződés végén az autó értéke.


A legkevesebb maradványértékkel rendelkező modellek leginkább olyanok, amiket a cégek vállalati autónak használnak. Egy kettőnek ezek közül minőségi problémái is vannak egyesek szerint, a legtöbb gond a koreai márkákkal van még akkor is, ha a sokat fejlődtek a korábbi állapothoz képest.

Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. április 2. vasárnap
Áron
13. hét
Április 2.
Virágvasárnap
Április 2.
Ifjúsági világnap
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. április 1. 19:18
Pénzcentrum  |  2023. április 1. 18:35