15 °C Budapest

A 15-20 éves autók a legkelendőbbek - legalábbis az amerikai tolvajok körében

Pénzcentrum
2008. július 10. 11:00

Legyen szó akár gyönyörű állapotban lévő, makulátlan belsővel rendelkező autóról, vagy olyan feltuningolt tragacsról, amit már csak a lélek tart össze, mégis a 15-20 éves autók a legfelkapottabbak az amerikai tolvajok körében, különösen, ha egy régi Hondáról vagy Toyotáról van szó - derül ki egy friss tanulmányból.


dragtimes.com
A leggyakrabban eltulajdonított autónak az USA-ban az 1995-ös Honda Civic (a képen látható), illetve az 1991-es Accord számítanak. A Toyota 1988-as pickup-ja a 10-es lista kilencedik helyén áll.

Nem lehet véletlen egybeesés, hogy épp ezek az autók vezetik a legkényelmesebb, legmegbízhatóbb, és főként leggazdaságosabb járművek listáját is, hiszen az üzemanyagárak rohamos emelkedése miatt a tolvajoknak sem lehet mindegy, hogy mennyit fogyaszt az új "szerzemény". Az már csak hab a tortán, hogy az ilyen korú járművek esetében ritka, ha a tulajdonos riasztó berendezéssel látja el négykerekűjét.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 26. vasárnap
Emánuel
12. hét
Március 26.
A Lila nap
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. március 26. 16:04