Újraindul a magyar motorgyártás

Pénzcentrum
2008. július 8. 09:45

Három évtizedes kényszerszünetet követően feltámad a magyar motorgyártás és rövidesen új Danuviák gördülnek le a tököli gyártósorokról. A motoros társadalom nagy örömére már nem csak az iparág régi remekeiben lehet gyönyörködni, hanem két új modellel újra indul a Danuviák gyártása - írja a Magyar Nemzet.

A projekt beindításához nagyságrendileg egymilliárd forintra van szükség, amit magánforrásból és pályázati pénzekből próbálnak biztosítani. A beruházás megtérülése előre valószínűsíthető, hiszen a belföldi érdeklődés mellett a környező országokból, de még a tengerentúlról is érkeztek megrendelések.

A projekt vezetői egyelőre nem nyilatkoztak a motorok áráról, a termelési létszámról és a gyártási kapacitásra vonatkozó adatokról, de becslések szerint körülbelül másfél millió forintba kerül majd egy új motorkerékpár.

Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. április 1. szombat
Hugó
13. hét
Április 1.
Bolondok napja
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?