13 °C Budapest

Lángokban a Ferrari: a biztosítók rémálma...

Pénzcentrum
2008. május 19. 10:05

Martin Bullen irigylésre méltó foglalkozást űz, Ferrari sportautókat vezet Fiorano-ban és még fizetnek is érte. Nem a csapat legújabb versenyzőjéről van szó, Martin csak a javító műhelyig vezeti az eladott autókat, de valószínűleg így is sokan cserélnének vele, akár csak egy pár napra is.


Ég a Ferrari!
Ez is egy átlagos munkanapnak indult, amikor is a dolgok hirtelen rosszra fordultak. Amikor megállt az egyik közlekedési lámpánál, az autó előbb furcsa hangokat adott ki, majd pillanatok alatt tűz ütött ki és az olasz csodakocsi a szeme láttára vált a lángok martalékává. A tűzoltók néhány perc alatt a helyszínre érkeztek, de az autót már nem lehetett megmenteni.

Ekkor még nem értek véget Martin megpróbáltatásai, ugyanis fel kellett hívni a főnökét. Szerencsére az autó tulajdonosa Paul Jaconelli is tudomásul vette a rossz hírt, mindenképpen arra számít, hogy a biztosító megtéríti a kárt. A tulajdonosnak több oka is van, hogy bemutassa a kárszakértőnek az autót, ezek közül a legnyomósabb a 250 ezer fontos (80 millió forintos) vételár.

A Ferrarinak elég tüzes hírneve van, de a vevők nem elsősorban arra számítanak, hogy porig ég az autójuk. Hogy pontosan mi okozta a tüzet, amikor az autó a javítóműhely felé tartott, azt még vizsgálják, de úgy tűnik akármi is volt az, néhány pillanat alatt katasztrófához vezetett.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 26. vasárnap
Emánuel
12. hét
Március 26.
A Lila nap
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. március 26. 16:04