Lángokban a Ferrari: a biztosítók rémálma...

Pénzcentrum
2008. május 19. 10:05

Martin Bullen irigylésre méltó foglalkozást űz, Ferrari sportautókat vezet Fiorano-ban és még fizetnek is érte. Nem a csapat legújabb versenyzőjéről van szó, Martin csak a javító műhelyig vezeti az eladott autókat, de valószínűleg így is sokan cserélnének vele, akár csak egy pár napra is.


Ég a Ferrari!
Ez is egy átlagos munkanapnak indult, amikor is a dolgok hirtelen rosszra fordultak. Amikor megállt az egyik közlekedési lámpánál, az autó előbb furcsa hangokat adott ki, majd pillanatok alatt tűz ütött ki és az olasz csodakocsi a szeme láttára vált a lángok martalékává. A tűzoltók néhány perc alatt a helyszínre érkeztek, de az autót már nem lehetett megmenteni.

Ekkor még nem értek véget Martin megpróbáltatásai, ugyanis fel kellett hívni a főnökét. Szerencsére az autó tulajdonosa Paul Jaconelli is tudomásul vette a rossz hírt, mindenképpen arra számít, hogy a biztosító megtéríti a kárt. A tulajdonosnak több oka is van, hogy bemutassa a kárszakértőnek az autót, ezek közül a legnyomósabb a 250 ezer fontos (80 millió forintos) vételár.

A Ferrarinak elég tüzes hírneve van, de a vevők nem elsősorban arra számítanak, hogy porig ég az autójuk. Hogy pontosan mi okozta a tüzet, amikor az autó a javítóműhely felé tartott, azt még vizsgálják, de úgy tűnik akármi is volt az, néhány pillanat alatt katasztrófához vezetett.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 24. szerda
György
17. hét
Április 24.
A rendőrség napja
Április 24.
Zajvédelmi világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 24. 21:11
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm