27 °C Budapest

Lehullt a lepel: feltuningolt Focusszal hódít a Ford

Pénzcentrum
2007. november 26. 16:00

Megújult Focusszal köszönti az új évet Európában a Ford. A második legnagyobb amerikai autógyártó a dizájn és a technológia együttes felfrissítésével az öreg kontinensen leginkább kedvelt modelljének szeretne új lendületet adni, melytől ismételten fél millió feletti értékesítést vár.

Várhatóan jövő év elején jelennek meg a piacon a megújult három- és ötajtós, illetve kombi Focusok, a négyajtós, az ST és a Coupe-Cabriolet változat gyártását pedig csak 2008 első hónapjaiban indítja be a Ford. A modell utoljára és egyben 1998-as megjelenése óta először, 2004-ben kapott új arculatot.

Az amerikai gyártó a Focus mellett Ka, Fiesta és Fusion modelljeivel is képviselteti magát az európai piacon, de értékesítésének közel egyharmadát a családi autó kategóriában helytálló Focus adja.

A franciaországi Nizzában bemutatásra került új Focus nem csak külsőségekben, de a műszaki megoldásokat tekintve is jelentős változásokat mutat. A Ford mérnökei felszerelték például olyan USB porttal, mely az iPodokra töltött tartalom lejátszására is alkalmassá teszik.

A Focust választók emellett élvezhetik a keréknyomás-ellenőrző nyújtotta kényelmet, és akár üzemanyag-hatékony és alacsonyabb széndioxid emissziót biztosító, ugynevezett ECOnetic változatban is megvásárolhatják azt.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A modell a hagyományos európai piacok mellett Oroszországban is megjelenik jövő év elejével. A Ford vezetői jelentős várakozásokkal tekintenek a gyorsan fejlődő orosz piacon elérhető vásárlói potenciál kiaknázása elé.

A magyar menzák réméből lesz a jövő igazi szuperétele: disznótáp hozhatja el a forradalmat?

Drasztikusan átalakul a magyar gasztronómia a klímaváltozás miatt: komoly szemléletváltás kell a hazai konyhákban.

Ki nem találod, kiről nevezték el a legtöbb utcát Magyarországon: fotókon a rekorder

Ha egymás mellé tennénk mind a 2800-at, az Atlanti-óceánig is eljuthatnánk; utunk során pedig tökéletesen kirajzolódna egy a magyar társadalomról szóló szubjektív látlelet.

Nem akármibe vágott bele Király Gábor: Guinness-rekordra hajt a magyar kapuslegenda

Már csak 500 nevező kell, hogy magyar Guinness-rekord szülessen októberben! A cél továbbra is, hogy ezren rúgjanak büntetőt az Országos Tizenegyesrúgó Bajnokságon.

Szívszorító: ilyen képeket eddig nagyon kevesen láthattak Budapest szegényeiről

A művészről eddig még nem készült monográfia, ezt a hiányt pótolja az ősszel megjelenő, kétnyelvű (magyar és angol) művészeti album készül.

NAPTÁR
Tovább
2023. szeptember 26. kedd
Jusztina
39. hét
Szeptember 26.
Az európai nyelvek napja
Szeptember 26.
A tiszta hegyek napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
Új Pénzcentrum app
A legfrissebb hírek és árfolyamok
MOST NEM
LETÖLTÖM