17 °C Budapest

Luxus buszút fapados áron: startol az Orangeways!

Pénzcentrum
2007. november 16. 10:00

November 26-án indítja el első járatait az Orangeways Zrt. a nemzetközi forgalomban. A vállalat mögött a KFK Invest Holding Zrt. áll, mely a leggazdagabb magyar üzletemberek között számon tartott Kedves Ferenc befektetői cégeként ismert - írja a Népszabadság.

Kedves Ferenc legfőbb befektetései jelenleg a Sziget Kft. mellett az Erdért, a Budapesti Szabadkikötő és a Planet nevű autókereskedés.

Egyelőre 8 BOVA Magic luxusbusszal indul a cég, jövő tavaszra azonban már megrendelték a következő, 12 darabos szállítmányt. A tervek szerint november 26-tól mindennap Prágába és Kolozsvárra indulnak járatok, a rá következő héttől pedig rajtol a krakkói busz, majd még egy hét múlva Bécs és Munkács is csatlakozik a célállomásokhoz.

A járművek luxusszintje ellenére az árakat fapados szinten határozták meg, így jelenleg egy prágai út csak oda 3700 Ft-ba kerül majd. Az új buszok megérkezése után bővül majd az útirányok száma: Marosvásárhelyet, Aradot, Splitet, Ljubljanát, Milánót és Amszterdamot is felveszik a desztinációk közé.

A cég előzetes felmérése szerint Budapest 600 kilométeres körzetében tudnak versenyképes és számukra nyereséget hozó árakat kínálni, a holland és az olasz célállomást így csak a kiemelkedő érdeklődés miatt vették fel a palettára.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

59%-os kihasználtság mellett 2 év múlva már nem lenne szüksége a cégnek külső tőkére, ha valóban sikerül a fapados repülőjáratok utas közönségének egy részét elhódítani.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 26. péntek
Ervin
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem