Luxus buszút fapados áron: startol az Orangeways!

Pénzcentrum
2007. november 16. 10:00

November 26-án indítja el első járatait az Orangeways Zrt. a nemzetközi forgalomban. A vállalat mögött a KFK Invest Holding Zrt. áll, mely a leggazdagabb magyar üzletemberek között számon tartott Kedves Ferenc befektetői cégeként ismert - írja a Népszabadság.

Kedves Ferenc legfőbb befektetései jelenleg a Sziget Kft. mellett az Erdért, a Budapesti Szabadkikötő és a Planet nevű autókereskedés.

Egyelőre 8 BOVA Magic luxusbusszal indul a cég, jövő tavaszra azonban már megrendelték a következő, 12 darabos szállítmányt. A tervek szerint november 26-tól mindennap Prágába és Kolozsvárra indulnak járatok, a rá következő héttől pedig rajtol a krakkói busz, majd még egy hét múlva Bécs és Munkács is csatlakozik a célállomásokhoz.

A járművek luxusszintje ellenére az árakat fapados szinten határozták meg, így jelenleg egy prágai út csak oda 3700 Ft-ba kerül majd. Az új buszok megérkezése után bővül majd az útirányok száma: Marosvásárhelyet, Aradot, Splitet, Ljubljanát, Milánót és Amszterdamot is felveszik a desztinációk közé.

A cég előzetes felmérése szerint Budapest 600 kilométeres körzetében tudnak versenyképes és számukra nyereséget hozó árakat kínálni, a holland és az olasz célállomást így csak a kiemelkedő érdeklődés miatt vették fel a palettára.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

59%-os kihasználtság mellett 2 év múlva már nem lenne szüksége a cégnek külső tőkére, ha valóban sikerül a fapados repülőjáratok utas közönségének egy részét elhódítani.

A magyar menzák réméből lesz a jövő igazi szuperétele: disznótáp hozhatja el a forradalmat?

Drasztikusan átalakul a magyar gasztronómia a klímaváltozás miatt: komoly szemléletváltás kell a hazai konyhákban.

Ki nem találod, kiről nevezték el a legtöbb utcát Magyarországon: fotókon a rekorder

Ha egymás mellé tennénk mind a 2800-at, az Atlanti-óceánig is eljuthatnánk; utunk során pedig tökéletesen kirajzolódna egy a magyar társadalomról szóló szubjektív látlelet.

Nem akármibe vágott bele Király Gábor: Guinness-rekordra hajt a magyar kapuslegenda

Már csak 500 nevező kell, hogy magyar Guinness-rekord szülessen októberben! A cél továbbra is, hogy ezren rúgjanak büntetőt az Országos Tizenegyesrúgó Bajnokságon.

Szívszorító: ilyen képeket eddig nagyon kevesen láthattak Budapest szegényeiről

A művészről eddig még nem készült monográfia, ezt a hiányt pótolja az ősszel megjelenő, kétnyelvű (magyar és angol) művészeti album készül.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. október 3. kedd
Helga
40. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
Új Pénzcentrum app
A legfrissebb hírek és árfolyamok
MOST NEM
LETÖLTÖM