Luxus buszút fapados áron: startol az Orangeways!

Pénzcentrum
2007. november 16. 10:00

November 26-án indítja el első járatait az Orangeways Zrt. a nemzetközi forgalomban. A vállalat mögött a KFK Invest Holding Zrt. áll, mely a leggazdagabb magyar üzletemberek között számon tartott Kedves Ferenc befektetői cégeként ismert - írja a Népszabadság.

Kedves Ferenc legfőbb befektetései jelenleg a Sziget Kft. mellett az Erdért, a Budapesti Szabadkikötő és a Planet nevű autókereskedés.

Egyelőre 8 BOVA Magic luxusbusszal indul a cég, jövő tavaszra azonban már megrendelték a következő, 12 darabos szállítmányt. A tervek szerint november 26-tól mindennap Prágába és Kolozsvárra indulnak járatok, a rá következő héttől pedig rajtol a krakkói busz, majd még egy hét múlva Bécs és Munkács is csatlakozik a célállomásokhoz.

A járművek luxusszintje ellenére az árakat fapados szinten határozták meg, így jelenleg egy prágai út csak oda 3700 Ft-ba kerül majd. Az új buszok megérkezése után bővül majd az útirányok száma: Marosvásárhelyet, Aradot, Splitet, Ljubljanát, Milánót és Amszterdamot is felveszik a desztinációk közé.

A cég előzetes felmérése szerint Budapest 600 kilométeres körzetében tudnak versenyképes és számukra nyereséget hozó árakat kínálni, a holland és az olasz célállomást így csak a kiemelkedő érdeklődés miatt vették fel a palettára.

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

Egyre több család igényli a babaváró hitelt. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2021 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt. (x)

59%-os kihasználtság mellett 2 év múlva már nem lenne szüksége a cégnek külső tőkére, ha valóban sikerül a fapados repülőjáratok utas közönségének egy részét elhódítani.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 12. szerda
Pongrác
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?