Itt a legjobb autómárkák listája - meglepetések elől-hátul!

Pénzcentrum
2007. július 17. 13:00

A vásárlói döntésekben rendkívül fontos szerepet játszik az eladó, így nem csoda ha a cégek világszerte dollármilliókat költenek a legújabb termékek promóciójára és az érdeklődés fenntartására. Egy olyan nagy jelentőséggel bíró döntésben, mint amilyen a leggyakrabban milliós terheket jelentő autóvásárlás, az eladók szerepe kiemelt.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Az autógyártók érdeke, hogy tudják, az általuk gyártott modelleket forgalmazó márka, vagy egyéb kereskedésekben milyen módon tájékoztatják a potenciális vásárlókat, akik információszerzés végett felkeresik őket. Most megérkezett a segítség, az egyik kaliforniai kutatócég ugyanis tegnap publikálta a kereskedésekről készített felmérésének eredményét.

A cég 1600 érdeklődő véleményét kérdezte meg a különböző márkakereskedésekben tapasztaltakról, a hiteles eredmények érdekében pedig ezen kívül fizetett vásárlók is felkeresték az említett kereskedőket.

A márkakereskedések rangsorát a Honda luxusmárkáját, az Acurát forgalmazó kereskedések vezetik, melyet a Ford csoporthoz tartozó Land Roverének, és a GM Saturnjának értékesítését végző forgalmazók követnek.

Az végeredményt főként az eladók viselkedése, szakmai felkészültsége és tájékoztatási szándéka alapján határozták meg a szakemberek, akik nem kevesebb mint 12 vizsgált márkát átlagon alulinak minősítettek.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A legjobb tízbe az előbb említett márkákon kívül a Volkswagen, a Nissan, a Saab, az Audi és a BMW került be. Átlagosnak minősítették a Toyota, a Hyundai és a Honda márkakereskedések teljesítményét.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 27. szerda
Szabina
43. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 26. 17:09