6 °C Budapest

Itt a legjobb autómárkák listája - meglepetések elől-hátul!

Pénzcentrum
2007. július 17. 13:00

A vásárlói döntésekben rendkívül fontos szerepet játszik az eladó, így nem csoda ha a cégek világszerte dollármilliókat költenek a legújabb termékek promóciójára és az érdeklődés fenntartására. Egy olyan nagy jelentőséggel bíró döntésben, mint amilyen a leggyakrabban milliós terheket jelentő autóvásárlás, az eladók szerepe kiemelt.

Az autógyártók érdeke, hogy tudják, az általuk gyártott modelleket forgalmazó márka, vagy egyéb kereskedésekben milyen módon tájékoztatják a potenciális vásárlókat, akik információszerzés végett felkeresik őket. Most megérkezett a segítség, az egyik kaliforniai kutatócég ugyanis tegnap publikálta a kereskedésekről készített felmérésének eredményét.

A cég 1600 érdeklődő véleményét kérdezte meg a különböző márkakereskedésekben tapasztaltakról, a hiteles eredmények érdekében pedig ezen kívül fizetett vásárlók is felkeresték az említett kereskedőket.

A márkakereskedések rangsorát a Honda luxusmárkáját, az Acurát forgalmazó kereskedések vezetik, melyet a Ford csoporthoz tartozó Land Roverének, és a GM Saturnjának értékesítését végző forgalmazók követnek.

Az végeredményt főként az eladók viselkedése, szakmai felkészültsége és tájékoztatási szándéka alapján határozták meg a szakemberek, akik nem kevesebb mint 12 vizsgált márkát átlagon alulinak minősítettek.

A legjobb tízbe az előbb említett márkákon kívül a Volkswagen, a Nissan, a Saab, az Audi és a BMW került be. Átlagosnak minősítették a Toyota, a Hyundai és a Honda márkakereskedések teljesítményét.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 26. szombat
Virág
47. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
Private Investor Day 2022/2.
Vegyen részt INGYENESEN a PID2022 kóddal!
EZT OLVASTAD MÁR?