A legjobb nyári autók listája - meglepetés az élen?

Pénzcentrum
2007. június 20. 05:45

Minden autóvezető álma, hogy a leggyorsabb, legjobb és leggazdaságosabb autó kerüljön a birtokába természetesen jutányos áron. Az amerikai IntelliChoice.com júniusban is elkészítette autóslistáját, mely választ ad a kimondatlan kérdésre, vajon melyik modell a legmegfelelőbb. Persze a különböző vásárlók különböző igényeinek megfelelően kategorizálták az autókat, lássuk hol mi lett az első!

Az IntelliChoice.com nem kevesebb mint 5 esztendeje gyűjti az adatokat azért, hogy segítséget tudjon nyújtani a lakosságnak az igényeiknek leginkább megfelelő autómárka és modell kiválasztásában. A feladat persze nem egyszerű, hiszen a sokszereplős amerikai piacon kell hozzájutni a szükséges információhoz, amely alatt a kínálati áron túlmenően a személygépkocsira vonatkozó adókat, és a fenntartási költséget értjük.

A következő táblázatban mutatjuk be a magyar piacon is releváns 14 kategória nyerteseit, akik közül mindenképpen túlsúlyban van a Toyota és luxuskategóriás márkája a Lexus.


A listát készítő szervezet minden évben felülvizsgálja az üzemanyag hatékonyság kérdését is, amely természetesen nagy szerepet játszik a fenntartási költségek alakulásában, ezért is érdekes, hogy a legjobb modellek közé csupán két hibrid változat került be.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 18. kedd
Erik, Alexandra
20. hét
EZT OLVASTAD MÁR?