25 °C Budapest

A legjobb nyári autók listája - meglepetés az élen?

Pénzcentrum
2007. június 20. 05:45

Minden autóvezető álma, hogy a leggyorsabb, legjobb és leggazdaságosabb autó kerüljön a birtokába természetesen jutányos áron. Az amerikai IntelliChoice.com júniusban is elkészítette autóslistáját, mely választ ad a kimondatlan kérdésre, vajon melyik modell a legmegfelelőbb. Persze a különböző vásárlók különböző igényeinek megfelelően kategorizálták az autókat, lássuk hol mi lett az első!

Az IntelliChoice.com nem kevesebb mint 5 esztendeje gyűjti az adatokat azért, hogy segítséget tudjon nyújtani a lakosságnak az igényeiknek leginkább megfelelő autómárka és modell kiválasztásában. A feladat persze nem egyszerű, hiszen a sokszereplős amerikai piacon kell hozzájutni a szükséges információhoz, amely alatt a kínálati áron túlmenően a személygépkocsira vonatkozó adókat, és a fenntartási költséget értjük.

A következő táblázatban mutatjuk be a magyar piacon is releváns 14 kategória nyerteseit, akik közül mindenképpen túlsúlyban van a Toyota és luxuskategóriás márkája a Lexus.


A listát készítő szervezet minden évben felülvizsgálja az üzemanyag hatékonyság kérdését is, amely természetesen nagy szerepet játszik a fenntartási költségek alakulásában, ezért is érdekes, hogy a legjobb modellek közé csupán két hibrid változat került be.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. május 16. hétfő
Mózes, Botond
20. hét
Május 16.
A fény világnapja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. május 15. 16:30