Szoros kontroll: jön az sms, amint átlépted a sebességkorlátot

Pénzcentrum
2007. április 11. 14:00

Természetesen minden szülő, akinek tinédzserkorú gyermeke van és saját kocsival rendelkezik szeretné tudni, hogy a gyermeke biztonságban van. A tengerentúlon az egyik autóbiztosítással foglalkozó cég ezt az igényt szándékszik kielégíteni legújabb szolgáltatásával.

A GPS technológiával működő rendszer segítségével, amelyhez nincs szükség másra, mint egy kisebb méretű GPS rendszer telepítésére, a szülők nyomán tudják követni a gyermekük vezetési stílusát és útjait, akár az Interneten, akár egy mobiltelefon segítségével.

A szolgáltatás ennél azonban többet is nyújt, e-mailben és sms-ben értesíti a szülőket abban az esetben, ha a gyermekük átlépi a sebességhatárt, vagy túlságosan eltávolodik a meghatározott célpontoktól (iskola, munkahely, otthon).

A biztosító társaság minden olyan szülőnek felajánlja majd a szolgáltatást, akinek tinédzserkorú gyermeke van, aki már vezet. Az amerikai autószövetség statisztikái szerint a 16 és 20 év közötti fiatalok elhalálozásának okai között az autóbaleset szerepel az első helyen, évente körülbelül 6000 tinédzsert veszítenek el szülei közúti baleset következtében.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 6. kedd
Miklós
49. hét
December 6.
Mikulás
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. december 6. 22:37
Hello vidék  |  2022. december 6. 22:38