18 °C Budapest

Megint benzinárcsökkenés! - Búslakodhatnak a dízelesek... (2.)

Pénzcentrum
2006. október 9. 12:36

A portfolio.hu értesülései szerint szerda 0 órától újra bruttó 3 forinttal csökken a motorbenzinek kiskereskedelmi ára, a gázolaj viszont változatlan áron kerül továbbra is forgalomba. A csökkenés előzetes várakozásainknak megfelelően ezúttal enyhébb mértékű tehát, mint azt elmúlt hetekben megszokhattuk, ami elsősorban a nyersolaj piacán tapasztalható folyamatokra vezethető vissza. Mint ismeretes

, az OPEC a kitermelés kvóta csökkentését fontolgatja, ami megállította a nyersolaj árának zuhanását.

2006.10.09 08:30
Ismét csökken a benzin ára?

Az árcsökkenés olyannyira megállt, hogy jelenleg a benzin jegyzésára a nemzetközi piacokon a korábbi 4%-os csökkenés helyett már csak 1%-kal tartózkodik alacsonyabban, mint egy héttel ezelőtt. Forintban számolva nincs különbség, ugyanúgy 1%-kal van alacsonyabban a jegyzés, mint egy hete.

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

Egyre több család igényli a babaváró hitelt. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2021 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt. (x)

A gázolaj piacán nincs jelentősebb elmozdulás most sem, dollárban és forintban is 0.1%-os emelkedést mutat a jegyzésár az egy héttel ezelőtti értékekhez képest.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 13. csütörtök
Szervác, Imola
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?