9 °C Budapest
A young man is browsing through television channels with a remote control.

Őrületes premierek érkeznek júliusban az HBO Maxra: lesz mit nézni a kánikulában

2022. július 1. 14:01

Megérkezett az HBO Max júliusi premierlistája, amin olyan filmek szerepelnek, mint a Pókember:Idegenben, vagy a Pókember: Nincs hazaút. De jön még ezenkívül a Szellemirtók: Örökség és A Gucci-ház.

Több, a kritikusok és az egyszerű moziba járók körében is közkedvelt film fog érkezni júliusban az HBO Max-ra. Ilyen a Tom Holland féle Pókember trilógia hiányzó két része, a Pókemeber: Idegenben, és a Nincs hazaút, amiket egymást követően július 30 és 31-én lesz látható a streaming oldalon.

De aki nem rajong a Marvel filmekért annak is tartogat meglepetéseket az HBO: hétfőn, 4-én az HBO Max a klasszikus horrorok szerelmeseinek kedvez, ugyanis érkezik Az ördögűző, majd 15-én a magyar Post Mortem, amivel elindultunk az Oscar díjért is. A kevésbé félelmetes filmeket preferálóknak látható lesz az Óz a csodák csodája (07.09), illetve az Alica Vikander féle Tomb Raider (07.23) és a Csúcsformában első része (07.20.).

Ezen kívül látható lesz még az Apám, Peckinpach (07.19), a Szárnyas fejvadász 2049 (07.15), A Gucci-ház (07.17), a Szellemirtók: Örökség (07.24) és a Szuperhősök című dokumentumfilm (07.27).

Mától pedig elérhető Gábor Bence dokumentumfilmje, a Volt egyszer egy képregény, amelyben a hazai képregényes élet több fontos szereplője is megszólal. Szintén ma debütált Nagy Borús Levente Tantrum című filmje, amelyben Nagy Zsolt és Leila Ben Salem alakítják a főbb szerepeket. Jön még Pálffi György legújabb filmje, a Mindörökké holnap, ami egy posztapokaliptikus magyar-ukrán faluban játszódik, ahol minden rohad. Ocsenás az egyetlen hős, aki a kegyetlen háború közepette próbál túlélni, segíteni mindenkinek.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 19. kedd
József, Bánk
12. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
A diákok 97% kedvezménnyel, a 27 év alattiak 92% kedvezménnyel regisztrálhatnak! Gyere Te is!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm