Budapest, 2024. március 16.Szandi (Pintácsi Alexandra), a zsûri tagja A Dal 2024 televíziós show-mûsor második elõdöntõjében a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelõ Alap (MTVA) óbudai stúdiójában 2024. március 16-án.MTI/Máthé Zoltán

Áll a bál Szandi körül: komoly slamasztikába került az énekesnő, ilyen még nem történt vele

2024. június 21. 09:36

Elment egy fellépésre, de végül nem lépett fel Szandi a magyarlakta településen Madaron meghirdetett koncerten – írja a Blikk.

Szandi az esti órákban érkezett meg, majd amilyen gyorsan jött, úgy távozott is. Nem lépett színpadra, mert állítólag túl kevesen voltunk. Úgy láttam, az autóból sem szállt ki, csak elvette a pénzt a leengedett ablakon keresztül” – mondta el a lapnak az egyik felháborodott néző, aki ott volt a helyszínen.

Ezeket az információkat az egyik szervező is megerősítette: Átvette a gázsit, 1500 eurót, majd távozott. Azt mondta, a szerződésében benne van, hogy ötven fő alatt nem ad koncertet, de mi igazolni tudjuk, hogy hatvan jegyet adtunk el a helyszínen, és még további 40-50 fő volt önkéntesként jelen, akik szintén szerették volna őt látni – tette hozzá.

A lap megkereste az énekesnőt és férjét, akik elmondták, este fél 10-kor érkeztek meg a helyszínre, ám összesen nyolc embert láttak a színpad előtt, illetve még néhányat a focipálya másik végében lévő büfében. Szandi férje elmondta, a szerződésükben valóban kitétel a minimum 50 fős közönség. Azt is mondta, hogy az eset másnapján beszéltek a hangosítóval, aki arról számolt be, hogy miután Szandiék eljöttek, a szervezők kinyitották a kaput és ingyen beengedték az embereket, így lett 50-60 néző az egy órával később kezdődő Happy Gang-koncerten.

Ha ezt előbb megteszik, Szandi is színpadra lépett volna

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

- tette hozzá a férj. Szandi az esetről még elmondta, felvették a pénzt, de azt készséggel visszautalják, ha a szervezők küldenek egy számlaszámot. Mindezt azért, mert maga a koncert egyébként egy jótékonysági esemény volt egy helyi család számára. Az énekesnő szerint 35 éves pályafutása során sosem fordult még vele elő ilyen.

(Címlalpkép - Máthé Zoltán, MTI/MTVA)

NEKED AJÁNLJUK
Tini unokájával közösen ad ki könyvet a 77 éves, Pulitzer-emlékdíjas fotóművész (x)

Révész Tamás 20 évnyi amerikai élet után visszatért Magyarországra és az újabb könyve már itthon, Budapesten készült.

Ezen a szőnyegen jógázva már semmi sem választ el a természettől (x)

Gombából és növényi szálakból fejlesztett újgenerációs jógamatracot egy fiatal magyar csapat.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

NAPTÁR
Tovább
2024. július 25. csütörtök
Kristóf, Jakab
30. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm