26 °C Budapest
Woman relaxing on the couch. Attractive casual girl feel happy and relax. Female is using the remote control and choosing a TV show or movie on the television menu

Elképesztő premierek a Disney+ kínálatában: ezek a filmek, sorozatok robbannak be júniusban

2024. május 28. 20:01

A Disney+ a Disney, a Pixar, a Marvel, a Star Wars, a National Geographic és még sok más tévés sorozatot és filmeket gyártó vállalatnak ad otthont csak úgy, mint a saját gyártású tartalmaknak.

Ragyogás, divat, romantika és versengés jön a streaming platformra a Becoming Karl Lagerfeld sorozat érkezésével. A Kaiser Karl nevű sikeres biográfiából készült adaptáció 1970-es évek Párizsába repít vissza és nyomon követi a híres dizájner felemelkedését.

A Star Wars: Az akolitus (Star Wars: The Acolyte), a Star Wars leginkább várt sorozata szintén júniusban érkezik, amelyben egy sokkoló bűnügyi nyomozást követhetsz nyomon. Egy köztiszteletben álló Jedi-mester néz szembe egy, a múltjából felbukkanó veszélyes harcossal.

Az idei első nyári hónapban olyan lebilincselő tartalmak várnak többek között, mint a Gyilkos elmék 17.évada, vagy a Diane von Fürstenberg-ről szóló dokumentumfilm, a Diane von Fürstenberg: A divat hercegnője és az FX A lepel (FX’s The Veil) című lebilincselő sorozat.

FX A LEPEL Május 29.

Az „FX A lepel” (FX’s The Veil) című, nemzetközi színtéren játszódó kémthriller középpontjában két nő meglepő és kimerítő kapcsolata áll, akik az igazság és a hazugság halálos játékát űzik Isztambultól egészen Londonig. Egyikük küldetése a másik titkának felfedése, ezzel megelőzve több ezer ember halálát. A háttérben a CIA amerikai és a DGSE francia irányítóközpontjainak kell félretenniük a nézeteltéréseket. Bármilyen nehéznek is tűnik, és együtt kell működniük, hogy elhárítsák a lehetséges katasztrófát, mielőtt túl késő lenne.

BECOMING KARL LAGERFELD Június 7.

1972-ben Karl Lagerfeld, a 38 éves konfekciós ruhákat készítő divattervező a közönség számára még szinte ismeretlen. Az ambíciózus és csábító szépfiúval, a fiatal Jacques de Basher-rel való találkozása mindent megváltoztat. Karl végre készen áll szembeszállni a barátjával, a haute couture zseni alakjával, Yves Saint Laurent-nal és társával, Pierre Bergével. Csillogás, egók harca, szertelen ünneplések és romboló szenvedély: legyél tanúja Karl Lagerfeld legendává válásának.

STAR WARS: AZ AKOLITUS Június 4. 

A „Star Wars: Az akolitus" (Star Wars: The Acolyte) sorozatban az akolitus felfedi a galaxis titkait és az Erő sötét oldalát. Egy megdöbbentő bűncselekménysorozat nyomozása során egy köztiszteletben álló jedi mester (Lee Jung-jae) szembekerül egy veszélyes harcossal a múltjából (Amandla Stenberg). Semmi sem az, aminek első pillantásra látszik.

DIANE VON FÜRSTENBERG: A DIVAT HERCEGNŐJE Június 25.

Kevés nő képes a méltóságteljes eleganciát és ízlést úgy megtestesíteni, mint a páratlan Diane von Fürstenberg. Világpolgár, aki egy holokauszt-túlélő gyermeke és akinek története világszerte inspirálta és megérintette az embereket. Nevezhetjük akár a divat hercegnőjének is, hiszen Von Fürstenberg 1974-es, ikonikus átlapolós ruhája nemcsak az saját életét változtatta meg örökre, hanem minden nőét, aki ezt a különleges ruhadarabot megvásárolva egyből divatosnak és magabiztosnak érezhette magát, az alakjától, családi hátterétől és társadalmi státuszától függetlenül. 

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

FX ÜDV WREXHAMBEN! 3. ÉVAD Június 12.

Rob McElhenney és Ryan Reynolds 2020-ban összefogtak, és megvásárolták az ötödosztályú Red Dragonst azt remélve, hogy a klub esélytelen csapatából egy közkedvelt focicsapatot faragnak, aminek számtalan szurkolója lesz. Mára már a világ is figyelemmel kíséri történetüket, hiszen valódi változásokat hoztak a klub életébe. Az alsóbb osztályban töltött tizenöt kihívásokkal teli év után a klub végre visszatért az angol labdarúgó-liga másodosztályába. Vajon megállja a helyét a Wrexham AFC és újra szárnyalni fog?

GYILKOS ELMÉK 17. ÉVAD  Június 14.

Az FBI profilozóinak elit csapata az ország legelborultabb bűnözőinek elméit elemzi, ezzel előre látva azok következő lépéseit, mielőtt újra lecsapnának. A csapattagok szakértelmükkel elkötelezetten igyekeznek hozzájárulni ahhoz, hogy a bűnözők érzelmi motivációit beazonosítsák és megállítsák őket.

Te mit gondolsz a saját márkás termékekről?

A következő hetekben a Pénzcentrum és a Debreceni egyetem közös, nagymintás felmérést végez, hogy kiderüljön, hogyan vélekednek a hazai vásárlók az ún. kereskedelmi/saját márkás, illetve a gyártói márkás termékekről. Az alábbiakban arra szeretnénk megkérni, hogy töltsd ki a kérdőívet, ezzel segítve munkánkat. Köszönjük!

 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

NAPTÁR
Tovább
2024. június 17. hétfő
Laura, Alida
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem