Színes, ízes nyárindító hétvégék Etyeken, a Stelázsi Kultúrspriccben (x)

Színes, ízes nyárindító hétvégék Etyeken, a Stelázsi Kultúrspriccben (x)

PR
2024. május 27. 11:00

‎Bodzavirágos finomságok, borok és pihenés a természetben. Tökéletes programok a tavasz utolsó hónapjában!

Azt mondják, a május a természet bocsánatkérése a február miatt. Kényeztet minket pompájával, illataival. A Stelázsi Kultúrspriccben nem hagytuk ki ezt a csodás lehetőséget.

Kihasználtuk a május ajándékait, tökéletes hétvégéket kínálva a természet, a kultúra és a gasztronómia kedvelőinek. Töltöttünk egy hétvégét a bodzavirágzás jegyében Feltettük ezt az illatos finomságot a tányérra, a kitűnő grill ételek mellé, bodzavirágos palacsinta, bodzás öntetű vargabéles formájában, amit bodzás limonádéval, vagy bodza hill coctaillal koronáztunk meg. Az érdeklődők a bodzaszörp készítés titkait is elleshették, és remélhetőleg a nyári napokon örömmel kortyolják a maguk készítette illatos üdítőt.

Aki lemaradt, ne bánkódjon. Lesznek még work shopok, de, ha netán arról is lemaradnának, feltölthetik a polcot a tavasz és a nyárelő ajándékaiból készült szörpökkel, lekvárokkal, ha felkeresik a Stelázsi boltot (1136 Budapest, Hollán Ernő u. 41.), vagy otthonról kényelmesen a https://stelazsibolt.hu/oldal választékából tölthetik tele a kosarukat.

Etyek a borospincéiről lett elsősorban ismert. Május 25-én bebarangolhattuk a pincéket, a Borongolón, ahol megismerhettük a helyi borokat, kedvencüket ismét megkóstolhatták, vagy haza is vihették. Jó szívvel ajánlottuk a Stelázsi Borbirtok nedűit is.

Ezzel együtt ne feledkezzünk meg, hogy május utolsó vasárnapjáról a Gyereknapról! (Ugyan melyik nap nem az?)

Május 26-án legfiatalabb vendégeinkre is gondolva, számos programmal készültünk. MOTO Gp versennyel ovisoknak, környezetvédelmi programmal, és különleges zenei csemegével is.Akik pedig csak pedig a békés pihengetésre és finom ételekre vágytak a könyvsarok tartalmából kiválasztott könyvvel heveredhettek le a gyönyörű környezetben, a domboldalon, élvezve a nyugalmat.

Tökéletes kikapcsolódás volt a hétköznapok rohanó világából.

Kövessenek minket https://www.facebook.com/profile.php?id=100091541293064 oldalunkon, hogy minden programunkról időben értesüljenek.

(x)

NEKED AJÁNLJUK
Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

NAPTÁR
Tovább
2024. június 17. hétfő
Laura, Alida
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm