Hungarian forint money, Woman clutching a handful of banknotes, Large denominations, Inflation and financial situation in Hungary

Mi folyik itt? Rengeteg pénzt találtak Budapesten egy fa alatt, senki sem keresi

2024. április 17. 20:17

Baranyi Krisztina a IX. kerületi polgármester a közösségi médiában osztotta meg, hogy rengeteg pénzt találtak egy fa alatt. A rendőrkapitányságon veheti át a gazdája az összeget, ha igazolni tudja magát. 

Baranyi Krisztina a IX. kerületi polgármester a közösségi médiában osztotta meg, hogy rengeteg pénzt találtak egy fa alatt. A rendőrkapitányságon veheti át a gazdája az összeget, ha igazolni tudja magát. 

"Ma, dél körül, Középső-Ferencvárosban egy berlini delegációt kísérve nagyobb összegű készpénzt találtunk a járdán, egy fa tövében. Leadtam a rendőrkapitányságon, ott tudja majd keresni, aki elveszítette és igazolni tudja, hogy az övé" - posztolta a magyar poltikus a Facebook oldalán. 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. május 18. szombat
Erik, Alexandra
20. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. május 18. 19:19
Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem