Live music background.Microphone and stage lights

Óriási fordulat Lagzi Lajcsi ügyében: kiengedik a börtönből a mulatóskirályt?

2024. április 13. 16:36

A legújabb hírek szerint Galambos Lajos hamarosan elhagyhatja a berettyóújfalui börtönkórházat, büntetésének maradék idejét pedig reintegrációs őrizetben töltheti le.

Friss hírek érkeztek a berettyóújfalui börtönkórházból, péntek délelőtt Galambos Lajos ügyvédje látogatást tett védencénél. Mint azt a Bors megtudta, Lajcsi egyre bizakodóbb, a nyár végén végre otthon lehet.

2024. április 26-án lesz egy éve, hogy Lagzi Lajcsi megkezdte a három év hat hónapos börtönbüntetését. A zenész eredetileg Baracskára vonult be, de már aznap átvitték a berettyóújfalui börtönkórházba, ahol azóta is tartózkodik, egészségi állapota ugyanis megkívánja, hogy állandó orvosi felügyelet alatt legyen. A hírek szerint pár hónapon belül viszont elhagyhatja a börtönkórházat, és reintegrációs őrizetbe vonulhat, hogy a saját otthonában töltse le a fentmaradt büntetési idejét.

A mulatóskirály és ügyvédje az elmúlt időszakban több kérvényt is benyújtott a bírósághoz annak érdekében, hogy házi őrizetbe (új nevén reintegrációs őrizetbe) kerüljön, a kérvényeit eddig azonban elutasították. Az év elején azonban változás történt, a zenész jogi képviselője azt nyilatkozta, hogy Galambos maradéktalanul megfelel minden törvényi követelménynek, így hamarosan megkaphatja a kért kedvezményt. Dr. Csontos Zsolt elmondta, hogy Lajcsi, ha minden jól megy, akkor a nyár végén már az otthonában lehet.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. május 18. szombat
Erik, Alexandra
20. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. május 18. 19:19
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem