Hungary money, Forint banknotes, Woman holds Hungarian currency in hand, Business finance concept

Rengeteg magyar szakíthatott most nagyot a Tippmixen: ezzel a tippel taroltak

2024. március 12. 19:32

A megújult Tippmixprón 2024-ben első ízben lehetett fogadni az Oscar-díj várományosaira. A játékosok több mint 20 jelölési kategória közül válogathattak, a legnagyobb érdeklődés természetesen a Legjobb film kategóriát övezte, amelynek nyertese az Oppenheimer volt.

Az előzetes várakozások szerint a 2024-es Oscar-díj átadón a nyár két slágerfilmje, a Barbie és az Oppenheimer volt a legtöbb díj várományosa, így a legnagyobb riválisok is egyben. Az Oscar-gála nyertese végül az Oppenheimer lett, amely 13 jelölésből hetet tudott begyűjteni, és szinte valamennyi főbb kategóriában diadalmaskodott. Többek között a Legjobb filmnek, a Legjobb rendezőnek, Legjobb férfi főszereplőnek és a Legjobb férfi mellékszereplőnek járó szobrot is ez az alkotás húzta be.

„A TippmixPro fogadóinak körében is az egyik legnépszerűbb választásnak bizonyult több kategóriában az Oppenheimer, hiszen a papírformának megfelelő volt Cillian Murphy és Robert Downey Jr. győzelme, valamint a Christopher Nolannek járó rendezői Oscar-díj” - mondta a Szerencsejáték Zrt. sportfogadási vezetője. Horváth Zoltán hozzátette: a Cillian Murphy győzelméért járó 1,26-os odds is előrevetítette a színész sikerét, a Legjobb rendezőnek járó díjhoz társuló 1,04-es nyereményszorzó pedig már szinte a biztos esemény kategóriájába tartozott. A legnagyobb fogadói érdeklődés is ezeket a fő díjakat övezte (Legjobb film, Legjobb rendező, Legjobb férfi főszereplő, Legjobb női főszereplő), ugyanakkor számos technikai kategória is felkeltette játékosaink figyelmét – tette hozzá a sportfogadási vezető.

Az este szinte minden díjazottja az előzetesen esélyesnek tartott jelöltek közül került ki – az Oppenheimer győzelme a főbb kategóriákban szinte borítékolható volt. A legnagyobb küzdelem talán a Legjobb női főszereplőnek járó kategóriában volt: a díjat végül Emma Stone vihette haza, pedig a jelöltek kihirdetését követően még Lily Gladstone, a Megfojtott virágok színésznője volt az esélyesebb a győzelemre. Egy Tippmixpro-játékosunk remekül ráérzett erre, valamint a további kategóriák győzteseire is, így 5 000 forinttal megjátszott, csak Oscar-díjazottakra építő szelvénye végül 318 906 forintos számlagyarapodást eredményezett számára.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A Szerencsejáték Zrt. tavaly élesítette megújult sportfogadási oldalát, a TippmixPro-t, amely számos új funkcióval várja a játékosokat.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

NAPTÁR
Tovább
2024. június 17. hétfő
Laura, Alida
25. hét
KONFERENCIA
Tovább
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem