7 °C Budapest
Television streaming, TV broadcast. Multimedia wall concept.

Újabb premierekkel támad az április: ezek a filmek és sorozatok érkeznek az HBO Max-ra

2023. március 31. 18:15

Áprilisban is elképesztő mennyiségű tartalom érkezik az HBO Maxra. Érkezik a Tudhattad volna és a Hatalmas kis hazugságok szellemi örököse, az Elizabeth Olsen főszereplésével készült Szerelem és halál, Bill Hader dramedy sorozatának utolsó évada, a Barry, a lengyel HBO saját gyártású thriller sorozata, a #BringBackAlice és Damon Lindelof új, természetetfeletti elemekkel teli sorozata, a Mrs. Davis filmek terén több magyar film is jön a hónapban, mint a Larry, ezzel ünnepelve az április 30-i Magyar Film Napját.

A hónap legnagyobb blockbustere a Gyilkos járat (04.09), amelyben Brad Pitt egy haláli vonatutat próbál túlélni. A Max Max rendezője, George Miller tavaly új filmmel jelentkezett, végre elérhetővé válik az Idris Elba és Tilda Swinton főszereplésével készült fantasy, a 3000 év vágyakozás (04.28).

 

A hónapban több magyar film is elérhető lesz a platformon, ezzel is megünnepelve a Magyar Film Napját április 30-án. Elsőként Nagy Borús Levente Diszfória (04.01) című drámája érkezik, főszerepben Kiss Mari, Kövesi Zsombor, Udvaros Dorottya és Szabó Simon. Szintén ezen a napon debütál Bánszki Kristóf Szelfi Egyetem (04.01) című vígjáték, amelyben betekintést nyerhetünk az influencerek világába.

A hónap közepén érkezik a Legjobb tudomásom szerint (04.21), amelybe egy fiatal pár megpróbáltatásait láthatjuk Bodolai Balázs és Hámori Gabriella nagyszerű játékán keresztül. Április 30-án érkezik a tavalyi év kritikus és közönség kedvenc alkotása, a Vilmányi Benett és Thuróczy Szabolcs főszereplésével készült Larry (04.30).

Továbbá megannyi újdonság és régebbi klasszikus is elérhető lesz a platformon. Többek között jön Russell Crowe és Liam Hemsworth főszereplésével a Pókerarc (04.21) című thriller, a Hívd Jane-t (04.21) Sigourney Weaver és Elizabeth Banks közreműkösével. A régebbi címek között lesz a Derült égből fasírt 2. (04.01), a Terminátor - Megváltás (04.01), az Assassin's Creed (04.14), A Sólyom végveszélyben (04.14), A védelmező 2. (04.21) és még sok más.

A kult filmek között ezúttal Ágnes Varda három alkotása, a Cléo 5-től 7-ig (04.03), A boldogság (04.03) és a Teremtmények (04.03) lesz látható. Ráadásként a hónapban David Cronenberg két filmje is bemutatásra kerül, 1981-es Agyfürkészők (04.07) és a 1979-es Porontyok (04.07) című horrorok.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Új sorozatok az HBO-n

A hónap legjobban várt premierje az Elizabeth Olsen és Jesse Plemons főszereplésével készült Szerelem és halál (04.27) című minisorozat, amely egy megtörtént esetet dolgoz fel. A rövid leírás szerint két templomba járó házaspár élvezi a békés texasi kisvárosi családi élet örömeit, amíg egyikük a kezébe nem vesz egy fejszét. 

Damon Lindelof, a Watchmen és a Lost alkotója sem tétlenkedett, és egy különleges sci-fi sorozattal tér vissza. a Mrs. Davis (04.25) egy apáca és egy mesterséges intelligencia kifinomult vetélkedését mutatja be, főszerepben Betty Gilpin és Jake McDorman. 

Április 14-én jön az HBO saját gyártású lengyel thrillere, a #BringBackAlice. Alicja, a 18 éves influenszer, aki rejtélyes körülmények között tűnt el, egy év után hirtelen visszatér, és visszatérése örökre megváltoztatja barátai életét. Alicja találkozik egy fiúval, aki azt állítja, hogy a húga is ugyanazon a napon tűnt el.Utolsó évadával tér vissza Bill Hader dramedyje, a Barry (04.17), folytatódik a Gotham lovagjai, a Perry Mason, az Utódlás és még megannyi remek sorozat.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Az Ötöslottó nyerőszámai a 16. héten

Kihúzták az Ötöslottó 16. heti nyerőszámait, a sorsolást pedig ezúttal is élőben közvetítette a Pénzcentrum. Vajon elvitte valaki az 1,5 millárd forintos főnyereményt?

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 24. szerda
György
17. hét
Április 24.
A rendőrség napja
Április 24.
Zajvédelmi világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 24. 17:16
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm