14 °C Budapest
Four-leaf clover and blue sky lucky

Óriási vagyont szakíthatnak a magyarok a hétvégén: kérdés, mernek-e kockáztatni

2023. január 27. 18:28

Bruttó mintegy 37 milliárd forint ütheti markát annak a játékosnak, aki a pénteki Eurojackpot sorsoláson egymaga eltalálja mind az 5+2 számot. Ezzel a nyereménnyel – amennyiben ismét magyar játékos viszi el – újabb rekord születhet Magyarországon, hiszen a tavaly december 9-i hazai fődíjhoz képest bruttó 7 milliárd forinttal többet vihet majd haza a szerencsés.

Ötödik hete nem vitte el senki a főnyereményt az Eurojackpoton, amelynek összege mostanra már 93 millió euróra duzzadt. Ha valaki hibátlanul és egyedül eltalálja mind az 5+2 számot az Eurojackpot sorsoláson, ekkora összeggel egy csapásra bármely résztvevő ország leggazdagabbjai közé kerülhet. Legutóbb az Eurojackpot 2022. december 9-i sorsolásán, 4 hét halmozódás után, hazai nyertes született.

Az 5+2 találatos magyar nagynyertes és a további két 5+1 találatos szelvény magyar tulajdonosai már jelentkeztek a nyereményéért és a hivatalos eljárást követően át is vették az összességében több mint 31 milliárd forintot. A héten az Eurojackpot mellett az Ötöslottó szombati húzása is milliárdokkal kecsegtet. Tizennégy hét halmozódás után több, mint 2,3 milliárd forint a tét.

KATTINTS! Friss hírek, nyerőszám kereső EUROJACKPOT aloldalunkon

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 31. péntek
Árpád
13. hét
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?