Close-up Of A Person Marking Number On Lottery Ticket With Pen

Szétoszthatják a magyar lottónyertes pénzét: ketyeg az óra, így lehet majd jelentkezni rá

2022. szeptember 6. 11:31

Kevesebb mint 1 hete van jelentkezni annak az ismeretlen játékosnak, aki bár megnyerte a Jokerért járó több mint 102 millió forintot, de ezidáig nem váltotta be a nyertes szelvényt. Amennyiben szeptember 9-én 23:59-ig nem kerül átvételre az összeg, a Szerencsejáték Zrt. – a játék részvételi szabályzata alapján - ebből az összegből külön akciókat szervez, illetve a már meglévő nyereményalapokat egészíti ki annak érdekében, hogy visszajuttassa a játékosokhoz a fel nem vett nyereményt.

Két hét halmozódás után 102.773.620 forintot nyert egy szerencsés játékos a Joker játékon. A 23. játékhéten elvitt nyereményért a mai napig nem jelentkezett senki. Most ez még megtehető, de már csak 4 nap áll a rendelkezésére, hogy beváltsa a nyertes szelvényt.

Ebben az évben ez már a második ilyen eset: legutóbb februárban nyert valaki közel 150 millió forintot, azonban a rendelkezésre álló 90 nap alatt nem jelentkezett nyereményéért, így a játék részvételi szabályzata alapján a társaság júliusban és augusztusban külön akciókat szervezett, illetve kiegészítette a már meglévő nyereményalapokat, hogy így juttassa vissza a játékosokhoz a fel nem vett összeget.

A társaság közlemény formájában üzeni játékosainak és egyúttal a szóban forgó nyertesnek: nagyon fontos, hogy őrizzük meg a szelvényeinket és számhúzás után minden esetben ellenőrizzük. Ez a nyeremény most még felvehető, de szeptember 9. 23:59 után már biztosan más játékos örülhet majd neki.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Az Ötöslottó nyerőszámai a 16. héten

Kihúzták az Ötöslottó 16. heti nyerőszámait, a sorsolást pedig ezúttal is élőben közvetítette a Pénzcentrum. Vajon elvitte valaki az 1,5 millárd forintos főnyereményt?

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 23. kedd
Béla
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm